Divas «Mis Latvijas» pretendē uz «Miss Peace» kroni (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aģentūra "Mis Latvija"

Divas Latvijā populārā skaistumkonkursa «Mis un Misters Latvija» uzvarētājas Alise Miškovska un Eva Dombrovska devušās uz Kipru Turcijā, kur cīnīsies par kroni starptautiskajā skaistumkonkursā «Miss Peace». Abas daiļavas uz konkursu pavada arī Latvijas skaistumkonkursu patronese Inta Fogele.

Skaistumkonkursa «Miss Peace International» finālā, kas notiks 1. septembrī, kad visā pasaulē tiek svinēta vispasaules miera diena, piedalās divas Latvijas skaistākās sievietes – Alise Miškovska titulu «Mis Latvija» ieguva 2010. gadā, bet Eva Dombrovska ir 2011. gada «Mis Latvija».

Foto: Aģentūra "Mis Latvija"

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» aģentūras «Mis Latvija» vadītāja Inta Fogele atklāja, ka Kiprā notiekošais skaistumkonkurss ir par mieru. «Tādēļ es ceru, ka mūsējie šovinisti un nacionālisti nesāks cepties! Un kur nu vel turku ramadāns,» viņa nosaka.

Foto: Aģentūra "Mis Latvija"

Starptautiskajā skaistumkonkursā ar labiem panākumiem startējusi «Mis Latvia 2008» Ieva Lase, kura 2009. gadā tika kronēta par «Miss Peace International».

Foto: Aģentūra "Mis Latvija"
Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu