Mormonis Romnijs fano par mormoņiem «The Killers»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tuvojas ASV prezidenta vēlēšanas, un pasaules medijos nonāk arvien jaunas ziņas ne tikai par abu galveno kandidātu - Mita Romnija (Mitt Romney) un Baraka Obamas politiskajiem uzskatiem, bet arī par abu kungu vaļaspriekiem un muzikālo gaumi. Par Obamas simpātijām pret soulmūziku un hiphopu esam jau informēti, bet ko klausās republikānis Romnijs? Lasi tālāk!

Intervijā izdevumam «Parade» Romnijs un viņa kundze Anna ieskicējuši savas muzikālās simpātijas, minot arī tos mūziķus, kuru koncertus labprāt baudītu Baltajā namā, ja nu tiešām Romnijs novembrī kļūtu par ASV prezidentu.

Šajā mūziķu sarakstā iekļuvusi nesen atkalapvienotā 1960.gadu popgrupa «The Beach Boys», kantri dziedoņi Gārts Brūkss (Garth Brooks), Kenijs Česnijs (Kenny Chesney) un Tobijs Kīts (Toby Keith)

Romnijs arī pieminēja grupas «Aerosmith» un «Alabama», kamēr viņa kundze Anna atklāja, ka labprāt klausās džezu, poproku un klasisko mūziku, piebilstot, ka viņas vīram esot draugs grupā «The Eagles» (ģitārists Dons Felders).

«Viena no grupām, kas man patīk, ir The Killers

piebildis Romnijs. Atgādinām, ka gan pats Romnijs, gan «The Killers» solists Brendons Floverss ir mormoņi.

Jāpiebilst, ka «The Killers» ceturtais studijas albums «Battle Born» tiks laists klajā septembra vidū. Iespējams, pateicoties Romnija simpātijām, par grupu uzzinās pavisam jauna auditorija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu