Skotu princese un lāči dominē Latvijas kinoteātros (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau trešo nedēļas nogali pēc kārtas skatītākā filma Latvijā bijusi «Drošsirde» («Brave»). Arī pārējām filmām bijušas labas sekmes. Šoreiz «Drošsirde» noskatījušies 3606 cilvēki, kas gana pārliecinoši ir pieticis pirmās vietas saglabāšanai. Kopējais skatītāju skaits jau šīs nedēļas laikā ievērojami pārsniegs 30 tūkstošus, ziņo «kinokino.lv»

Apraksts. Kopš neatminamiem laikiem nostāsti par grandiozām kaujām un teiksmainas leģendas dzīvo noslēpumainajos Skotijas kalnos. Princese Merida - karaļa Fērgusa un karalienes Elinoras meita atsakās sekot senajām tradīcijām, līdz ar to metot izaicinājumu varenajiem skotu klaniem un to vadoņiem. Princeses nepārdomātā rīcība draud radīt karaļvalstī haosu, un tāpēc Merida dodas pēc padoma pie burves. Taču, lai palīdzētu princesei, burve uzliek viņai lāstu, un drīz vien jaunajai Meridai nāksies likt lietā visu savu drošsirdību, lai atbrīvotos no ļaunā lāsta un uzveiktu kalnu ielejās mītošo briesmīgo zvēru.

Otro vietu ieņem šķietami neizsmeļamā potenciāla «Ledus laikmets 4: Kontinentu dreifs» («Ice Age 4: Continental drift»). Jau astotā nedēļas nogale un šoreiz 2656 skatītāji. Kopējais skatītāju skaits iespējams jau šonedēļ pārsniegs 120 tūkstošus.

Trešo vietu ieņem adrenalīna pārpilnais trilleris «Neiznīcināmie 2» («The Expendables 2»). Neskatoties uz Čaka Norisa klātbūtni, filmai tā arī neizdosies izvirzīties līderos, taču kopējais sniegumums ir ļoti labs - šajā nedēļas nogalē 2536 skatītāji, bet kopumā jau šobrīd vairāk nekā 10 tūkstoši.

Un tikai ceturtajā vietā debitējis vienīgais jaunums - Ādama Sandlera (Adam Sandler) «Svētdienas tētuks» («That`s My Boy»). To noskatījās 2479 cilvēki. Starts nav izcils, bet izredzes savākt vismaz 10 tūkstošus skatītāju ir ļoti labas, jo nav šaubu, ka tieši šī komēdija būs viena no pieprasītākajām filmām Latvijā uz pašām skolēnu brīvlaika beigām.

Pirmo piecinieku noslēdz deju filma «Solis augšup 4». Tai padevās ne īpaši spēcīgs starts, taču apmeklētības kritums ir ļoti pakāpenisks, tāpēc jau šonedēļ tiks stabili pārsniegts 20 tūkstošu skatītāju slieksnis. Šajā nedēļas nogalē to noskatījās 1511 cilvēki.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu