Hefners cīnās par homoseksuālistu tiesībām (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vīriešu dzīves stila žurnāla «Playboy» dibinātājs Hjū Hefners (86) paudis savu nostāju pret homoseksuālistu laulību tiesībām - tās ir jālegalizē, Hefners atzīst publiski!

Hjū Hefners, pārstāvot «Palyboy» impēriju, uzsver, ka viendzimuma laulības ir jāatzīst visus ASV štatos, kā arī citviet pasaulē.

«Cīna par viendzimumu laulību legalizāciju, patiesībā, ir cīņa par jebkura cilvēka tiesībām!

Bez tām, mēs atgriežamies seksuālās revolūcijas pagātnē - puritāniskajā laikmetā!

» Hefners raksta Politico.com. «Sava partnera izvēles brīvība ir tāda pati brīvība kā reliģijas izvēle vai politisko uzskatu izvēles brīvība. Mēs nedrīkstam pieļaut, ka mūsu seksuālo dzīvi ierobežo un tai piespriež krimināla rakstura pārkāpumus...»

Hefners pārliecinoši runā par šīm tiesībām -

uzsverot, ka ikvienam amerikānim tās būtu jāievēro un to legalizēšana jāakceptē!



Žurnāla «Playboy» krusttēvs Hjū Hefners šobrīd ir kopā ar savu gados jauno mīļāko Kristelu Harisu. Atgādināsim, ka Kristela, kurai ar Hefneru bija ieplānotas kāzas,

četras dienas pirms ceremonijas savu līgavaini pameta, taču vēlāk pie viņa atgriezās.

Atgādināsim, ka ekstravagantā pārīša gadu starpība ir visai ievērojama – Hefners par savu līgavu ir 60 gadus vecāks. Kādēļ Kristela nolēma atgriezties pie Hjū, nav zināms, jo pēc šķiršanās Kristela atzinās, ka ar Hefneru viņai sekss bijis tikai vienu reizi un turpinājies «apmēram divas sekundes».

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu