Rūdolfs Plēpis auklē mazmeitiņu Mariju (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Lieliskais latviešu aktieris Rūdolfs Plēpis (61) pēdējā laikā nodarbināts ne tikai ar jaunām lomām kino un teātrī, bet arī audzina jaunākās meitas Viktorijas meitiņu Mariju (4). Mazmeita vectēvu mīļi dēvē par Rūdi.

Vectēvs Rūdolfs Plēpis ar mazmeitu Mariju aizvadītās nedēļas nogalē apmeklēja «Arēnā Rīga» notiekošo leģendārās aktrises Veras Singajevskas grāmatas «Mans mūžs» prezentāciju. «Esmu ļoti laimīgs, ka varu būt kopā ar mazmeitiņu,» iepazīstinot dzīvesstila portālu «Sejas» ar savu mazmeitu, atklāja aktieris.

Plēpis atzina, ka ne jau viņš audzina mazmeitu, bet otrādi, mazmeita viņu. «Es mācos no tā bērna, jo tā ir pavisam cita paaudze. Tik gudra, ka man atliek tikai mācīties,» atklāj vectēvs.

Mazā Marija ar vectēvu ir kļuvuši par labiem draugiem un lieliski saprotas. «Mēs sarunājamies kā divi pieauguši cilvēki. Esmu pieķēris sevi pie domas, ka es savā bērnībā tādas lietas un problēmas nerisināju. Viņai ir tāds zīmīgs teiciens: «Būs tā kā es teicu!» Varbūt kādam tas izklausās pēc kaprīzes, bet paldies Dievam, ka bērnam būs raksturs. Katrā gadījumā, garlaicīgi mums nav,» par mazmeitiņu priecājas vectēvs.

Arī sapīt mazmeitai bizes vai sasiet zirgastes aktierim nesagādā raizes. «Es jau bērnībā savai māsiņai pinu bizes. Pēc tam jau meitām un tagad mazmeitai,» viņš nosaka.

Aktiera vecākā meita Astra ar ģimeni jau ilgus gadus pārcēlusies uz dzīvi Skotijā, kur studē un strādā. Jūlijā Astra ar vīru un dēlēnu Ernestu (7) bija atlidojusi ciemos pie vecākiem uz Latviju. Aktieris atklāj, ka mazdēls, kurš mācās angļu skolā, latviešu valodā runā ar akcentu. «Šogad Astra Edinburgā beigs Mākslas koledžu, kur studē mākslas fotografēšanu. Vai nu brauks uz Latviju, vai meklēs darbu Skotijā, pagaidām vēl nezinu. Viņa ir ieguvusi ļoti labu izglītību,» teic Plēpis.

Par darba trūkumu aktieris nesūdzas. «Darbs ir, spēj tik visu izdarīt!» viņš nosaka. Plēpis šovasar filmējās topošajā spēlfilmā «Džimlai Rūdi Rallallā!», kur kopā ar Uldi Dumpi, Anitu Kvālu un Ģirtu Jakovļevu atveido bomžus. Plēpis arī darbojas radio un teātrī «Kabata» sagatavo izrādi «Kaķīša dzirnavas».

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu