Izskatīgā Volmane ir brīva no attiecībām (30)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Simpātiskā TV šovā «Okartes skatuve» iepazītā dziedātāja Anete Volmane par spīti dažādām runām par viņas attiecībām ar puišiem, ir brīva un nedomā, ka par katru cenu jābūt ar kādu kopā. Šobrīd Anete ar šova kolēģiem iestudē muzikālo izrādi «Dzimuši mūzikai» un gatavojas studijām Latvijas Universitātē.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Anete Volmane atklāj, ka šovasar muzicējusi kopā ar grupu «Jātnieki», kuras sastāvā muzicē TV šova «Okartes skatuves» jaunieši. Savukārt augustā Anete aizņemta ar muzikālās izrādes «Dzimuši mūzikai» mēģinājumiem. «Tie notiek katru dienu, tādēļ nekam citam neatliek laiks. Man jau ļoti patīk mēģinājumu process. Ir vērtīga šāda pieredze. Izrāde būs interesanta, jo ar mums strādā profesionāli horeogrāfi un dejotāji,» viņa nosaka.

(No kreisās) pievilcīgā Anete Volmane ar skatuves kolēģi Martu Ritovu muzikālās izrādes "Dzimuši mūzikai mēģinājumā
(No kreisās) pievilcīgā Anete Volmane ar skatuves kolēģi Martu Ritovu muzikālās izrādes "Dzimuši mūzikai mēģinājumā Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Septembrī Anete atsāks studijas Latvijas Universitātē, kur 3. kursā apgūst datordizainu. «Vasarā ar kursa biedriem bijām plenērā. Nedēļu pavadījām Engurē pie jūras – zīmējām un gleznojām,» viņa piebilst. Turklāt Anete ar savu paziņu vēlas īstenot kādu projektu. «Pagaidām gan neko nevaru atklāt, kas tas būs, bet jaunais projekts būs radošs, saistīts ar mūziku,» stāsta dziedātāja.

Lai arī mediji rakstīja, ka Anetei izveidojušās attiecības, viņa sarunā ar «Sejām» atklāj, ka ir brīva meitene. «Man nav puisis. Par to neuztraucos. Protams, ka gribētos sev otru cilvēku blakus. Domāju, ka viss izveidosies īstajā laikā,» viņa atklāj.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu