Sandra Zvīgule atkal sabiedrībā iziet ar studentu (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Jaunā Rīgas teātra aktrise Sandra Zvīgule ar savu harizmu un sievišķīgo šarmu burtiski pievelk jaunos aktierus. Pievilcīgā aktrise grupas «Prāta Vētra» koncertu apmeklēja topošā aktiera Kaspara Zāles kompānijā.

Sandra Zvīgule pēc šķiršanās no Latvijas Nacionālā teātra aktiera Kaspara Zvīguļa un meitiņas Žanetes tēta nu bauda brīvas sievietes statusu un pati izvēlas, ar ko tikties un pavadīt kopā laiku.

Aizvadītā gada «Spēlmaņu naktī», kamēr citi aktieri ballējās, Sandra Zvīgule laiku vadīja sarunās ar topošo aktieri Armandu Ikali, kurš burtiski nenolaida acis no daiļās sarunu partneres.Tiesa gan, Sandra toreiz noliedza runas, ka viņas un Armanda starpā būtu izveidojušās simpātijas. Abus saista vienīgi sarunas par un ap aktiermeistarību.

Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Nu aktrise sabiedrībā izgājusi topošā aktiera Kaspara Zāles kompānijā. Sandra ar Kasparu draugu kompānijā apmeklēja grupas «Prāta Vētra» koncertu Skonto stadionā. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Sandra noliedz, ka viņa ar Kasparu būtu pāris. «Esam vienkārši labi draugi. Kaspars vēl nav gluži mans kolēģis, viņš studē Kultūras akadēmijā aktieros,» noteica Sandra.

Aktrise atzina, ka ir liela grupas «Prāta Vētra» daiļrades cienītāja. «Tā ir mana paaudze. Visa mana dzīve sastāv no «Prāta Vētras» dziesmām. Ar šo mūziku esmu iedvesmojusies un pieņēmusi dzīvē pareizās izvēles,» atzina aktrise. Zīmīgi, ka pirms desmit gadiem Sandrai bija piedāvājums veidot aktrises karjeru Krievijā. «Pa radio skanēja «Prāta Vētras» dziesma «Visskumjākā parāde uz mūsu ielas» un es pieņēmumu lēmumu palikt Latvijā,» viņa atminas. Sandra nebūt nenožēlo savu izvēli, jo arī Latvijā, darbojoties Jaunajā Rīgas teātrī, viņa ir piepildījusi savus sapņus un atzīst, ka viņas karjera noteikti ir jēgpilnāka nekā tā būtu izveidojusies Krievijā.

Teātrī darbs pie pirmizrādes, kuru režisēs Māra Ķimele, Sandrai sāksies tikai oktobrī, bet līdz tam viņa ar kolēģiem dosies ārvalstu viesizrādēs. Septembrī aktrise ar teātra trupu brauks uz Šveici, kur Bāzelē spēlēs izrādi «Klausuma skaņas».

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu