Latvijas slavenību frizieris atklāj skaistuma salonu (23)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Latvijas slavenību iecienītais frizieris Ivars Slava aicināja draugus, radus un klientus uz Valdemāra pasāžu, kur ar svinīgu ballīti atklāja privāto skaistuma salonu «Slava».

Ivars Slava skaistuma salonu «Slava» atklāja Valdemāra pasāžā, kur vietu radušas tādas slavenas Rīgas izklaides un atpūtas vietas kā «Piens» un «Kefīrs». Frizieris atzīst, ka Valdemāra pasāžā ir īpaša aura un līdz ar citām radošām iestādēm skaistuma salonam te īstā vieta. Salona interjera dizainu iekārtojis pats īpašnieks.

Slavenā Rīgas friziera Ivara klientu lokā jau daudzus gadus ir tādi Latvijā zināmi ļaudis kā «Prāta Vētras» taustiņnieks Māris Mihelsons un viņa sieva, stiliste Santa Bindemane, slavenais latviešu basketbolists Andris Biedriņš un viņa sieva Madara, TV dīva Elīna Doļģe, Rīgas pirmais pāris – Nils un Jeļena Ušakovi, uzņēmēji Andris un Agita Putāni, uzņēmēja Linda Baltiņa, aktieris Artuss Kaimiņš, modes mākslinieks Bruno Birmanis, un citi. «Mana klientūra ir daudzveidīga. Viņu vidū ir cilvēki, kas ir daudz ko sasnieguši savā amatā, kā arī pie manis frizēties nāk studenti. Es jau neesmu nemaz tik dārgs,» nosaka frizieris, kura darba stāžs ir 18 gadi.

Ivars neslēpj, ka, veidojot frizūras slavenībām, viņam jāuzklausa visdažādākie noslēpumi. Taču pie Ivara slavenību noslēpumi ir pilnīgā drošībā un netiek izpausti. Pirmā latviešu slavenība, kas pie Ivara veidoja frizūru, ir latviešu dziedātājs Igo.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Ivars atklāj, ka salona nosaukumu nav izvēlējies egocentrisku apsvērumu dēļ. «Tas ir mans uzvārds, kas jau kļuvis par zināmu brendu. Slava - skan stipri. Jaunajā salonā ir pieejamas visas procedūras – solārijs, kosmetologs, manikīrs un pedikīrs, frizētava un profesionāls kosmētikas veikals. Salons domāts cilvēkiem, kuriem svarīgi kā viņi izskatās. Mēs piedāvājam augstas klases pakalpojumus,» paskaidro salona «Slava» īpašnieks.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu