Andris Biedriņš iziet sabiedrībā ar efektīgo sieviņu (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Latvijas bagātākais basketbolists, NBA kluba Goldensteitas «Warriors» spēlētājs Andris Biedriņš (26) ar mīļoto sievieti Madaru Grīnbergu (26) gredzenus mija 29. jūnijā Torņkalna baznīcā. Drīz vien pēc kāzām slaveno basketbolistu sāka vainot nodokļu nemaksāšanā. Lai arī vasaru jaunā ģimene vadīja Latvijā, publiskos pasākumos abi netika manīti. «Sejas» Andri un Madaru sastapa drauga, slavenību friziera Ivara Slavas skaistuma salona atklāšanas svētkos.

Drīz vien pēc Andra Biedriņa un viņa dēlēna Emīla mammas Madaras Grīnbergas kāzām atklātībā nonāca informācija, ka populārais basketbolists izvairījies maksāt 11 543 latu pievienotās vērtības nodokli, tādējādi pret Biedriņu sāka kriminālvajāšanu. Nodoklis nav samaksāts par ASV nopirktas motorlaivas «Malibu Wakesetter» ievešanu Latvijā.

Saistībā ar šo lietu Biedriņš Finanšu un ekonomisko noziegumu izmeklēšanas prokuratūrā jau sniedzis pirmās liecības par uzrādīto apsūdzību lietā par izvairīšanos no nodokļu samaksas.

Taču to, vai Biedriņš vainu atzīst, prokuratūra izmeklēšanas interesēs neatklāj. Biedriņam draud brīvības atņemšana līdz pieciem gadiem vai piespiedu darbs, vai naudas sods līdz simt divdesmit minimālajām mēnešalgām. Citu informāciju prokuratūra pagaidām nesniedz.

Pēc skaļās nodokļu lietas slaveno basketbolistu ar sieviņu Madaru, dzīvesstila portāls «Sejas» sastapa jaunā skaistuma salona «Slava» atklāšanas ballītē. Ieradušies salonā, Madara un Andris apsveica salona saimnieku, draugu un Latvijas slavenību iecienīto frizieri Ivaru Slavu. Laulātais pāris sasveicinājās arī ar citiem ballītes viesiem. Andris aprunājās gan ar Latvijas Nacionālā teātra aktieri Artusu Kaimiņu, gan TV dīvu Elīnu Doļģi, savukārt Madara tikmēr draudzīgi samīļojās ar «Prāta Vētras» taustiņnieka Māra Mihelsona un stilistes Santas Bindemanes meitiņu Maiju.

Biedriņa dzīvesbiedre Madara pēc dēliņa Emīla dzimšanas kļuvusi vēl sievišķīgāka. Uz salona atklāšanas svētkiem Madara bija izvēlējusies efektīgu apģērbu, kas atklāja, ka basketbolista sieva ir lieliskā formā.

Noklausījušies salona īpašnieka Ivara Slavas svinīgo uzrunu, Madara un Andris atsveicinājās no viesiem un aizsteidzās uz citu ballīti.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu