Latviju «Mis Pasaule 2012» pārstāvēs Anastasija Skibunova (37)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aģentūra "Mis Latvija"

Latviju konkursā «Mis Pasaule 2012», kas šogad norisinās Ķīnā, pārstāvēs Anastasija Skibunova. Aģentūras «Mis Latvija» direktore Inta Fogele informē: konkursa fināls notiks šajā nedēļas nogalē, bet Skibunova ar labiem panākumiem jau piedalījusies «Mis Pasaule 2012» laikā rīkotajos atsevišķajos konkursos.

Skibunova no 110 konkursa dalībniecēm kļuvusi par finālisti konkursā «Miss World Talent», iekļūstot starp desmit talantīgākajām meitenēm, savukārt «Beach Beauty» konkursā Latvijas dalībniece iekļuvusi pusfinālā, bet konkursā «World Dance» Skibunova iekļuvusi finālā.

Anastasija Skibunova
Anastasija Skibunova Foto: Aģentūra "Mis Latvija"

Latvijas dalībniece ir bijušā Rīgas baleta «Todes» soliste, Pasaules mākslas čempionāta Holivudā fināliste, Vīnes, Maskavas un Rīgas labdarības balles vadošā debitante un speciālais viesis. Skibunova ir fotomodele, «Mis Latvija» konkursa režisore un horeogrāfe, kā arī «Princešu skolas» dibinātāja.

Konkursa «Mis Latvija 2011» titula ieguvēja Eva Dombrovska konkursā «Mis Pasaule» Latviju pārstāvēs nākamgad.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu