Madaras Grēgeres video finansē Ventspils (65)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ervīns Zuševics/sejas.lv

TV šova «Okartes skatuve» dalībniece, jaunā dziedātāja Madara Grēgere jeb Madry Vecrīgas klubā «Dstyle» skatuves kolēģiem un Rīgas draugiem prezentēja savu jauno videoklipu dziesmai «Miljons domu nakts», kura izmaksas segusi Ventspils pilsētas dome.

Jaunā dziedātāja Madara Grēgere ar jauno videoklipu piesaka sevi Latvijas šovbzinesā. «Jauno klipu jau prezentēju Ventspils pilsētas svētkos. Tagad pienācis laiks klipu parādīt saviem draugiem no «OKartes skatuves» un atbalstītājiem,» teic Madara.

Krāšņais klips tapis Madaras dzimtajā pilsētā Ventspilī. «Filmējām gan Ventspils pludmalē, gan Jaunrades namā. Ļoti vēlējos klipu filmēt savā pilsētā, jo Rīgā dzīvoju tikai nepilnu gadu, turklāt finansiāli mani atbalstīja Ventspils dome,» atklāj dziedātāja.

Filmējot videoklipu, Madara pirmo reizi jājusi ar zirgu. «Bērnībā esmu sēdējusi zirga mugurā, bet tad mani pavadīja cilvēks, kas veda zirgu pie pavadas. Tagad mani uzsēdināja uz zirga un parādīja, kas un kā jādara. Ļoti ātri pieradu. Taču bija arī kāds kuriozs. Zirga mugurā tiku filmēta ar videokameru, kas bija piestiprināta ar pulti vadāmam helikopteram. Kad helikopters bija pacēlies virs manas galvas, zirgs pēkšņi sabijās no helikoptera skaļās skaņas un sāka rikšot. Par laimi, zirga saimniecei izdevās apturēt rikšotāju; es knapi noturējos zirga mugurā,» klipa filmēšanu atminas Madara.

Mēdz teikt, ka katra meitene gaida savu sapņu princi, kurš būs baltā, staltā zirgā. Vaicājot, vai arī Madara ar klipa palīdzību atklāj savu sapni par kādu puisi, viņa nosaka, ka šoreiz šis stāsts nav par puisi, bet gan par pašu. Dziedātāja šobrīd ir brīva no attiecībām un atklāj, ka izbauda brīvību un nesteidzas par katru cenu izveidot attiecības.

Videoklipā Madara redzama tērpu dizaineres Līvas Hausmanes darinātajās kleitās. Tādēļ arī uz sava videoklipa prezentācijas ballīti Madara bija sapucējusies Līvas radītā pikantā kleitiņā.

Komentāri (65)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu