Kā dvīņubrāļi Reizenbergi 30. jubileju svinēja (32)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Beinarte/Sejas.lv

Vieni no pazīstamākajiem Latvijas bārmeņiem — dvīņubrāļi Andris un Inguss Reizenbergi Vecrīgas restorāna «B-bāra» restorāna vasaras terasē svinēja savu 30. dzimšanas dienu. Par muzikālo noskaņojumu dvīņubrāļu jubilejā rūpējas Skaistkalnes pūtēju orķestris, kā arī TV šova «OKartes skatuve» uzvarētājs Mārtiņš Ruskis.

Pa šiem trīsdesmit gadiem dvīņubrāļi ne reizi nav savas jubilejas svinējuši atsevišķi. «Iepriekšējos gados tik grandiozas dzimšanas dienas neesam rīkojuši. Taču šogad mums tāda īpaša jubileja, aprit 30 gadi. Tādēļ abi ar brāli nolēmām sarīkot svētkus sev, kā arī mūsu draugiem un paziņām. Ikdienā jau tik bieži neizdodas satikties ar draugiem,» sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj gaviļnieks Andris Reizenbergs.

Dvīņubrāļi par svinību norises vietu bija izraudzījušies Vecrīgas restorāna «B-bārs» vasaras terasi. Ballītes viesus sagaidīja Skaistkalnes pūtēju orķestra (tā sastāvā muzicē 20 dalībnieki) muzikālais sveiciens. Dvīņubrāļiem tik ļoti iepatikusies Skaistkalnes orķestra jautrā muzicēšana, ka abi nolēmuši orķestri aicināt uz savu jubileju. Savukārt otrs muzikālais pārsteigums bija TV šova «Okartes skatuve» līdera Mārtiņa Ruska uzstāšanās. «Mārtiņš nodziedāja septiņas dziesmas, visi bija sajūsmā,» atklāj Andris. Skanēja arī saksofonista Jāņa Daneviča muzikālais sveiciens, bet par deju mūziku rūpējās DJ Uvis.

Brāļi savā 30. jubilejas ballītē vēlējās atkāpties no oficiālām uzrunām. «Uz galdiem nebija arī baltu galdautu, tos varēs klāt, kad svinēsim 60. jubileju,» nosaka Andris. Ingusa un Andra grandiozās dzimšanas dienas svinības apmeklēja aptuveni 150 viesi, kas tika cienāti ar dažādiem salātiem, kā arī grilētu vistas, liellopa un jēra gaļu. Tiem, kas vēlējās iemalkot vīnu, tika piedāvāts baltvīns «Chardonnay», bet tie, kas alkoholiskos dzērienus nelieto, atspirdzinājās ar bezalkoholiskiem dzērieniem.

Brāļus Reizenbergus sveikt apaļajā jubilejā bija ieradušies arī novadnieki – brāļi Rihards un Oskars Leperi, «Andrito» kafijas grauzdētavas īpašnieks Andris Petkēvičs, mūziķis Olafs Bergmanis ar draudzeni un citi viesi.

Inguss un Andis ir kaislīgi ceļotāji un sev dzimšanas dienā pasniedza īpašu dāvanu. Jau 23. augustā dvīņubrāļi dodas divu nedēļu atpūtas braucienā uz Ameriku.

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu