Ekskluzīvi kadri no Igora Krutoja dzimšanas dienas ballītes (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Kad bija sadalītas balvas un naudas prēmijas «Jaunā viļņa 2012» laureātiem, Krievijas šovbiznesa spīdekļi un citi turīgi ļaudis devās uz Lielupes krastā esošo elitāro klubu «Pinot Marine», kur tika nosvinēta Krievijas komponista un «Jaunā viļņa» organizatora Igora Krutoja 58. dzimšanas diena.

Jau 11 gadus, kamēr Jūrmalā notiek mūzikas festivāls «Jaunais vilnis», Krievijā populārais komponists Igors Krutojs ar vērienu svin arī savu dzimšanas dienu. Sveikt komponistu kuplā pulkā ierodas Krievijas miljardieri un šovbiznesa spīdekļi, kā arī ģimene – mamma Svetlana, sieva Olga ar meitām Viktoriju un Aleksandru. Iepriekšējās «Jaunā viļņa» konkursa dienās uz elitāro klubu «Pinot Marine» ieejas biļetes varēja iegādāties par 700 latiem, turpretī Igora Krutoja ballīte bija domāta tikai komponista draugiem.

Jau pusdienlaikā klubs tika posts un rotāts vakara svinībām. Tika klāti galdi un veidotas ziedu kompozīcijas. Komponista dzimšanas dienā uzstājās vairāki skatuves mākslinieki, viņu vidū arī grupa «Дискотека Авария». Ballītē jautrība sita augstu vilni, un viskolorītākais ballētājs kā vienmēr bija Krievijas estrādes mākslinieks Nikolajs Baskovs, no viņa neatpalika Dima Bilans un Sergejs Lazarevs. Savukārt mierīgās sarunās vakaru vadīja Krievijā pelnošākais estrādes solists Stass Mihailovs un humorists Vladimirs Vinokurs.

Iepriekš Krutoja dzimšanas dienās viesojusies iespaidīga Krievijas miljardieru plejāde, sveikt komponistu ieradās Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova ar dzīvesdraugu, parodiju meistaru Maksimu Galkinu, kā arī dziedātājs Filips Kirkorovs. 2010. gadā uz Krutoja 56. dzimšanas dienu ieradās pat viens no pasaulē bagātākajiem cilvēkiem, krievu miljardieris Romans Abramovičs. Arī šogad klīda runas, ka Abramovičs ieradīsies Latvijā, lai pagodinātu ar savu klātbūtni draugu Krutoju dzimšanas dienā. Taču Abramovičs tā arī neatbrauca.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu