Slavenības tiekas olimpiskajās brokastīs (13)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdienas priekšpusdienā restorānā «Ostas skati» vēlo brokastu laikā vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki izmantoja «Lattelecom» piedāvāto iespēju skatīties XXX Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijas atkārtojumu, kā arī sekoja līdzi Latvijas olimpiešu pirmajam startam Londonā - vīriešu pludmales volejbolam.

Uz šo pasākumu vienkopus pulcējās sportisti, dziedātāji, modes un izklaides industrijas aprindās zināmi cilvēki un uzņēmēji: olimpisko spēļu čempions Ivans Klementjevs, māmiņu sociālās kustības «Babyroom» pārstāve un TV seja Anna Rozīte, uzņēmēji Oskars Barševskis un Irēna Pulkinena, dziedātājas Liene Greifāne un Liene Bērziņa (Zostiņa), «Miss Universe Latvija 2006» un jaunā māmiņa Sanita Kubliņa, dizainers Bruno Birmanis, TV seja Žaklīna Cinovska, Elizabete Vanaga u.c. Lūgtie viesi novērtēja sniegto iespēju sportiskā atmosfērā kopīgi skatīties pašmāju olimpiešu startu Londonā.

Brokastu dalībnieki labprāt izmantoja iespēju atstāt bērnus bērnu olimpiādes laukumā pie profesionālām un atraktīvām auklītēm, kas sportiski izklaidēja mazos Olimpisko spēļu līdzjutējus.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu