Festivāls «Positivus» u.c. brīvdienu ceļvedī (26)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Šajā nedēļas nogalē Salacgrīvā notiks festivāls «Positivus», Saulkrastos notiks festivāls «Saulkrasti Jazz», Mežaparka estrādē un arī Dzintaru pludmalē tiks gaidīti ciemos disko mūzikas cienītāji, Kuldīga, Līvāni un Balvi svinēs pilsētas svētkus... Laipni lūgts TVNET izklaides un kultūras brīvdienu ceļvedī un, kā vienmēr, esi aicināts komentāros pievienot vēl citu šīs sfēras pasākumu aprakstus!

PASĀKUMI

«Positivus»

Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu servisa» kasēs un bilesuserviss.lv.

«Saulkrasti Jazz»

Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs un bilesuparadize.lv.

Kuldīgas pilsētas svētki

Foto: publicitātes

21. jūlijā svētku koncerti Pilsētas laukumā notiks jau no plkst. 9. Uzstāsies grupas «re:public» (plkst. 14.10), «The Afternoon» (18.30), «Crazy Dolls» (20) un vēl citi mākslinieki, bet plkst. 23 sāksies nakts balle kopā ar Robertu Gobziņu un «Oranžajām brīvdienām». Arī Rātslaukumā svētku programma kopā ar amatnieku tirgu sāksies jau plkst. 9 un plkst. 16.30 tur paredzēta bērnu ansambļa «Dzeguzīte» uzstāšanās. No plkst. 11 Pilsētas dārzā notiks viduslaiku tirgus, kurā uzstāsies senās mūzikas mūziķu un dejotāju grupas. Būs arī tradicionālais Alekšupītes skrējiens, kas sāksies plkst. 18, bet no plkst. 21 Kuldīgas estrādē notiks lielā balle kopā ar grupu «Jūrkant». Savukārt 22. jūlijā plkst. 18 Rātslaukumā notiks svētku noslēguma koncerts «Tango ritmos», kurā piedalīsies LNO soliste Ilona Bagele un citi mākslinieki. Plašāka informācija pilsētas mājaslapā (sk. ceļveža resursus).

Biļetes uz koncertuzvedumu «Tā dzīro Kuldīgā» «Biļešu paradīzes» kasēs un bilesuparadize.lv.

Līvānu pilsētas svētki

Foto: publicitātes

Biļetes uz koncertiem «Biļešu paradīzes» kasēs un bilesuparadize.lv.

Balvu pilsētas svētki

Foto: publicitātes

Biļešu iepriekšpārdošana uz «Labvēlīgā tipa» koncertu Balvu Kultūras un atpūtas centrā, kur cena Ls 3, pie ieejas koncertā – Ls 5. Ieeja nākamās dienas ballē – Ls 2.

«Superdisco 80. - 90. gadu hiti»

Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu servisa» kasēs un bilesuserviss.lv.

«Jūrmala Disco-80»

Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu servisa» kasēs un bilesuserviss.lv.

IZRĀDES

«Teic, kur zeme skaistākā»

Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs un bilesuparadize.lv.

RĪGAS KLUBOS UN KROGOS

Bites blūza klubā (Dzirnavu 34a) 20. un 21. jūlijā plkst. 22 uzstāsies «Bite's Blues Band».

«Bubamara» (Audēju 8) 20. jūlijā plkst. 22 uzstāsies americana mūzikas stila grupa «DeBillies» un spēlēs DJ Ma.Be., bet 21. jūlijā DJ Kazulis («Radio Naba»).

«Četros baltos kreklos» (Vecpilsētas 12) 20. jūlijā plkst. 23 uzstāsies grupa «Pērkons» un spēlēs DJ Andis, bet 21. jūlijā DJ Madara.

«Depo» (Vaļņu 32) 20. jūlijā plkst. 22 notiks hiphopa pasākums «Minūte», kurā uzstāsies Elfs, Roberts, Armija, Kripto, Zane, Masts, Misters un Marshals, kā arī RT, kurš prezentēs savu jauno minialbumu «Minūte».

«Latvijas 1. Rokkafejnīcā – Reiterna namā» (Mārstaļu 2/4) 20. jūlijā plkst. 21 uzstāsies «TāKaKņud» un plkst. 23 «The Twins Peek», kā arī spēlēs DJ Rokija, bet 21. jūlijā plkst. 23 uzstāsies «Willow Farm», kā arī spēlēs DJ Arty Love.

«Ļeņingrad» (Kalēju 54) 20. jūlijā plkst. 21 uzstāsies blūzroka grupa «The Hazi Bros.» (Vācija) un spēlēs DJ Speiss, bet 21. jūlijā plkst. 21 uzstāsies «Almost».

«Melnajā piektdienā» (Brīvības 193c) 20. jūlijā plkst. 18 notiks pasākums «Generation Rock Marathon», kurā uzstāsies «Tailout Cycle», «Nuborn», «Single Height», «Brand New Start», «The Flames», «Snave», «Madfish», «Velvet von Wild» un «SMiND».

«Nabaklab» (Z. A. Meierovica 12) 20. jūlijā plkst. 20 notiks «Radio Naba» raidījuma «Ej apskrieties» četru gadu dzimšanas dienas svinības, kurās uzstāsies «Rūsa», «Project Dekadenz» (Igaunija), «Cyberpunk», «Defectives», «Rīta stienis» un «Johnny & The Burnouts», kā arī spēlēs diskotēka «Ej apskrieties», DJ SKD un duets «Skazka».

«Pie Labvēlīgā tipa» (Raiņa 21) 20. jūlijā spēlēs DJ Jax, bet 21. jūlijā DJ Rimmer.

«Pulkvedim neviens neraksta» (Peldu 26/28) 20. jūlijā spēlēs Mixmaster AG un DJ Romantronix, bet 21. jūlijā DJ Lady Krii un DJ Evans.

JAUNUMI RĪGAS KINOTEĀTROS

Foto: Kadrs no filmas

«Multikino» (Mūkusalas 71) no 20. jūlija sāks demonstrēt filmu «Teds».

«Cinamon» (Brīvības 372) no 20. jūlija sāks demonstrēt filmas «Teds» un «Kosmopolise».

PAR VĒL CITĀM IZKLAIDES IESPĒJĀM VARI UZZINĀT TVNET PASĀKUMU AFIŠĀ UN NOTIKUMU SADAĻĀ. TĀPAT ESI AICINĀTS KOMENTĀROS IETEIKT VĒL KĀDU PASĀKUMU ŠAJĀ NEDĒĻAS NOGALĒ!

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu