Baļčunaite stilo 9.klases izlaiduma kurpēs (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aktrise, dziedātāja un televīzijas raidījumu vadītāja Vita Baļčunaite (29), piedaloties «Martini Royale» kastinga finālā, uz skatuves izcēlās ar pikantiem svārciņiem, bet savas slaidās kājas izcēla platformenēs, kas, izrādās, ir Vitas 9. klases izlaiduma kurpes.

«Martini Royale» kastingā 25 daiļavas, viņu vidū arī populārās TV raidījumu vadītājas Vita Baļčunaite un Elīna Doļģe, kā arī dejotāja Viola Abramova-Mailīte, veica dažādus uzdevumus un sacentās par ceļazīmi uz Ibizu. Kļuvusi par vienu no trim uzvarētājām, Vita atzina, ka visas dalībnieces bijušas apbrīnojami īpašas un skaistas. «Ne mirkli nebija sajūta, ka piedalāmies konkursā, vienkārši ar patiesu aizrautību visas izbaudījām lielisko svētku vakaru!» emocijas pēc fināla neslēpa Vita.

Vienā no iznācieniem uz mēles TV raidījumu vadītāja defilēja īpaši pikantā tērpā – īsos, kruzuļainos svārciņos un baltās platformenēs. «Man ļoti patīk apavi! Īpaši augstpapēžu kurpes, garie zābaciņi, arī kovbojstila un kerzaviki. Svarīgi, lai apavi ir ērti,» viņa nosaka.

Par baltajām platformu kurpēm, kuras atkal ir modē, Vitai ir īpašs stāsts: «Konkrēti šīs kurpes vilku uz savu 9.klases izlaidumu. Ja parēķina, tās manā garderobē ir vairāk nekā desmit gadus. Jāatzīstas gan, ka kopš izlaiduma tās esmu uzvilkusi vien pāris reizes, kad koncertos dziedāju kopā ar kori «Sapnis», un kādā etīdē, kad vēl studēju Latvijas Kultūras akadēmijā. Vairākus gadus biju aizmirsusi par baltajām izlaiduma kurpēm. Taču iepriekšējā vakarā pirms «Martini» kastinga pasākuma kurpes pilnīgi nejauši «uzpeldēja».

Atklāti sakot, līdz šim manā garderobē balta krāsa gandrīz nebija sastopama. Droši vien tieši «Martini» oficiālā dreskoda iespaidā mana skapja saturā sāk parādīties gaišas mantiņas. Ticu, ka nejaušību šai pasaulē nav!» apcerīga nosaka Vita.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu