Marta Ritova bauda brīvas meitenes statusu (36)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

TV šova «Okartes skatuve» dalībniece Marta Ritova bauda vasaru kopā ar ģimeni un naudu pelna, spēlējot korporatīvos pasākumos. Par mīlas lietām jaunā dziedātāja neuztraucas un bauda brīvas sievietes statusu.

Vasaras mēneši Martai Ritovai noslogoti ar korporatīviem pasākumiem. «Ļoti daudz dziedu izlaidumos. Man ir savs repertuārs, un es viena pati ar savām klavierēm braucu muzicēt. Vasaras otrajā pusē ar šova kolēģi Kristīni Šomasi uzstāsimies pilsētu svētkos. Man jau ļoti patīk muzicēšanas žanrs, ko esmu izvēlējusies. Par visu atbildu pati un nav nekādu problēmu, jo nevajag ar kādu rēķināties,» par savu nodarbošanos teic jaunā dziedātāja.

Taču, ja nav jāmuzicē un ir silts un saulains, Marta ar savu ģimeni dodas nelielos atpūtas braucienos pa Latvijas skaistākajām vietām. Kopā ar ģimeni viņa izmēģinājusi spēkus laivu braucienā pa Lielupi.

Marta Ritova pie jūras ar savu četrkājaino ģimenes mīluli
Marta Ritova pie jūras ar savu četrkājaino ģimenes mīluli Foto: No personiskā arhīva

TV šovā Martai bija izveidojušās romantiskas attiecības ar skatuves kolēģi Mārtiņu Ruski, taču abi šova censoņi secināja, ka nopietnas attiecības nav iespējamas abu starpā. «Esmu brīva meitene un baudu vasaru. Man ļoti patīk, ka Latvijā šajā laikā ir tik daudz mūzikas festivālu, tādēļ savus koncertus festivālu laikā neieplānoju. Aizvadītās nedēļas nogalē biju Cēsīs uz «Fonofest» un šonedēļ došos uz Salacgrīvu, uz «Positivus». Man ir ļoti forša ģimene un draugi, tādēļ mans laiks ir piepildīts un nav svarīgi, ka esmu viena, bez otras pusītes,» viņa skaidro.

Šovasar Marta daudz vairāk pārvietojas ar divriteni un sākusi arī nūjot. «Vienubrīd biju ļoti izlaidusies, jo visur braucu tikai ar auto, bet nu esmu secinājusi, ka arī velosipēds ir laba lieta,» teic jaunā dziedātāja.

Šovasar Marta auklē arī sava brāļa bērnu
Šovasar Marta auklē arī sava brāļa bērnu Foto: No personiskā arhīva

Jau rudenī pirmizrādi piedzīvos TV šova «Okartes skatuve» mūzikls «Dzimuši mūzikai», kurā viena no lomām uzticēta arī Martai Ritovai. Mūzikla pirmizrādes notiks 1. un 2. septembrī Latvijas Nacionālajā teātrī, bet mēģinājumu process ilgs visu augustu.

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu