Pūpols radījis greznus sieviešu vakartērpus (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ervīns Zuševics/sejas.lv

Latviešu modes dizainers Mārtiņš Pūpols «Just» bāra vasaras terasē prezentēja savu jaunāko šīs vasaras un rudens sieviešu tērpu kolekciju. Modes skatē Mārtiņa radīto vakarkleitu demonstrēja arī Ogres skaistumkonkursa organizatore un uzņēmēja Diāna Kubasova.

Mārtiņš Pūpols modes gardēžiem piedāvāja sava modes nama «Martideas» šīs vasaras / rudens modes vēsmas. Jaunajai kolekcijai modes mākslinieks devis nosaukumu «Marine Goddess» un tērpi veidoti, ievērojot jūras tēmu. Tieši tādēļ arī sabiedrības dāmas uz pasākumu ieradās, ievērojot dreskodu «Marine Style» jeb jūrnieku stila apģērbu.

Apaskatīt latviešu dizainera jaunāko veikumu bija ieradušās dziedātājas Elli U jeb Elīna Usova un Natālija Tumševica, režisore Žaklīna Cinovska, kanāla TV6 kādreizējā «Karsto laika ziņu» vadītāja Zane Kalinka ar ģimeni, radiogeiša Ieva Adamss jeb Ieva Lejiņa, skaistuma konkursu rīkotāja Liene Skulme. Savukārt taisnā ceļā no «Rīgas» lidostas ar nokavēšanos modes skatē ieradās arī Latvijas skaistumkonkursu patronese Inta Fogele. «Kavējās reiss no Atēnām, tādēļ skati nokavēju, bet vismaz paspēju ieskriet veikalā un Mārtiņam nopirkt puķes,» teic Fogele.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu