Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Latviete Eva tiek atzīta par «Miss Model of the Planet» (15)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

11.jūlijā Grieķijas galvaspilsētā Atēnās jau 16 reizi pēc kārtas notika skaistumkonkurss «Miss Tourism Planet», kurā piedalījās 20 dažādu valstu pārstāves. Viņu vidū arī titula «Mis Latvija 2011» Eva Dombrovska, kura Atēnās notiekošajā konkursā ieguva titulu «Miss Model of the Planet».

Skaistumkonkursā «Miss Tourism Planet» latviete Eva Dombrovska sacentās ar Austrālijas, Peru, Samoas, Japānas, Ķīnas, Bolīvijas un Brazīlijas pārstāvēm.

Skaistumkonkursā «Miss Tourism Planet» Eva Dombrovska (centrā) ieguva titulu «Miss Model of the Planet»
Skaistumkonkursā «Miss Tourism Planet» Eva Dombrovska (centrā) ieguva titulu «Miss Model of the Planet» Foto: Publicitātes foto

Zīmīgi, ka uz Atēnās notiekošo skaistumkonkursu devās arī Latvijas skaistumkonkursu patronese, aģentūras «Mis Latvija» vadītāja Inta Fogele. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Fogele atklāja, ka Evai vēlējusies sagādāt pārsteigumu, tādēļ arī nav viņu informējusi, ka šajā konkursā būs žūrijas komisijā.

Savukārt trīs dienas iepriekš Aleksandropolē norisinājās konkurss «Miss Tourism Ecologia» un Eva atkal tika pie titula. Latvijas delegāte ieguva titulu «Miss Bikini Eco».

Latvijas skaistumkonkursu patronese Inta Fogele,
Latvijas skaistumkonkursu patronese Inta Fogele, "Mis Latvija 2011" Eva Dombrovska un "First Class Lounge" pārstāvis FOTO: Publicitātes foto

Konkursa norises laikā Eva iepazinusies ar grieķu nacionālo virtuvi, apskatījusi Grieķijas skaisto un kalnaino dabu.

Šie ir pirmie starptautiskie konkursi, kuros Eva piedalās. Nākamais konkurss, uz kuru Eva dosies, norisināsies šā gada augustā Kiprā.

Uz augšu