Sarunas ar modes atkarīgajiem (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Savā pieredzē par jaunākajām iepirkšanās tendencēm dalās žurnāliste un pasniedzēja Ieva Adamss jeb īstajā vārdā Ieva Lejiņa.

Rīta kafijas vietā ieskats interneta veikala izdevīgajā piedāvājumā

Vēl nesen biju noskaņota pret interneta veikaliem. Man vienmēr šķita, ka bez lietu aptaustīšanas un pielaikošanas ir absolūti neiespējami kaut ko iegādāties! Šo nostāju pilnībā mainīja atlaižu portāli. Sen aizmirstībā ir grimuši tie laiki, kas skaisti atspoguļoti anekdotē par diviem jaunajiem krieviem: viens lepni rāda jauno «goldu», otrs prasa: «Pa' cik nopirki?» Pirmais saka: «Par 600!» Otrais: «Tu galīgi stulbs, vai?! Tur tajā veikalā tieši tāda pati bija pa' 800!»

Īpašie piedāvājumi ļauj eksperimentēt ar stilu

Es personiski pirms pusotra gada nonācu ilgi gaidītā situācijā, kad mājas ir vienīgā pa īstam patīkamā vieta pasaulē, kurā gribas atrasties. Iepirkšanās internetā atnāca kā īsts glābiņš, patiešām! Tagad rītarosmes vietā aizjožu līdz «kompim» un ātri pāršķirstu dienas piedāvājumu virtuālajos plauktos. Man patīk, ka tādā veidā gribot negribot jāuzmet aci arī tādām lietām, kurām citkārt veikalā nebūtu pievērsusi nekādu uzmanību, jāsaka, ar dažiem šādiem pirkumiem esmu diezgan būtiski paplašinājusi savu redzesleņķi uz personisko stilu!

Par iemīļotajiem zīmoliem

Modes tendence, kas aizvien pieņemas spēkā, ir pārdroša šķietami nesaderīgu lietu kombinēšana. Iepērkoties interneta veikalos, iesaku izvēlēties uzticamas, pārbaudītu zīmolu un augstas kvalitātes lietas, kas kļūs par pamatu tālākām stila improvizācijām. Pēdējos gados esmu iemīļojusi Calvin Klein zīmolu un priecājos, ka tas it bieži parādās šajos interneta veikalos. Reiz attapos pie pilna skapja vakarkleitu, kur nebija neviena džinsu pāra un T-krekla, ar ko aizvest bērnu uz dārziņu. Tad arī atklāju CK - tā pārlaicīgais minimālisms apvienots ar eleganci, no kuras nevēlos atteikties, pat pastaigājoties dārzā ar mopsi... Un, ja zini savus izmērus, to ir ļoti viegli pirkt internetā!

Pozitīva pieredze iepriecina

Nevaru nepiebilst – jaunais modes outlets www.stilago.lv mani «paņēma», kad reiz biju izdarījusi divus pasūtījumus ar pāris dienu starpību: pēkšņi saņemu zvanu no klientu apkalpošanas daļas ar jautājumu: «Vai drīkstam apvienot jūsu pasūtījumus vienā, lai jums nebūtu divreiz jāmaksā piegādes maksa?» Ne no viena cita portāla tik jaukus jautājumus neesmu dzirdējusi. Ar Stilago jūtos brīva arī atcelt pasūtījumu vai piezvanīt un sīki un smalki konsultēties par izmēriem. Nu un visbeidzot, jaukais DPD kurjers ir kļuvis par mūsu ģimenes draugu - ar viņu var sarunāt, cikos no rīta lai pamodina!

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu