Kāpēc Rikardions izšķīrās no Šomases? (26)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto no Rikardiona privātā arhīva

TV šovā «OKartes skatuve» dalībnieki Kristīne Šomase un Rikardions jeb Rihards Millers pavisam nesen nodibināja duetu. Rikardions loloja nopietnus nākotnes plānus un cerēja, ka duets kļūs pazīstams un iemīlēts visā Latvijā, taču jauno mūziķu sadarbība bija nolemta neveiksmei.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Rikardions jeb Rihards Millers atklāj, ka pēc dalības TV šovā «Okartes skatuve» viņš naudu pelna tikai ar muzicēšanu un pie vecās nodarbošanās – kartupeļu vairumtirdzniecības - nav atgriezies. «Vasarā jau nav ne vainas, katru nedēļas nogali man ir koncerti, bet man ir bažas par ziemas sezonu. Kā tad būs? Es pie sasniegtā neapstājos, eju tik uz priekšu. Sniedzot koncertus dažādās Latvijas vietās, esmu sapratis, kādu mūziku cilvēki vēlas ballītēs, un to arī viņiem piedāvāju,» stāsta atraktīvais muzikants, kurš šovasar lauku zaļumballēs dzied un spēlē pa piecām stundām no vietas. Taču, runājot par samaksu, mūziķis min, ka naudas varēja būt vairāk. «Visu nopelnīto naudu es nelieku tikai kabatā, bet ieguldu arī mūzikā. Nesanāk tā nopelnīt, kā gribētos,» viņš neslēpj.

Viņš ļoti cerējis uz veiksmīgu sadarbību ar TV šova «OKartes skatuve» kolēģi Kristīni Šomasi, taču iecerētais pačibējis. «Gribēju ar Šomasīti izveidot duetu, bet nu diemžēl nesanāca, jo viņai daudz darbiņa. Paguvām vien ierakstīt vienu dziesmu, bet es gribēju ar viņu startēt duetā, izveidot koncertprogrammu. Nu man ir padomā meklēt jaunu dueta partneri. Zinu, ka tas ir ilgtermiņa process, jo man jau ir padomā viena meitene ar lirisku balss tembru, bet nezinu, vai viņa to varēs pavilkt, Šomase atšķirībā no viņas bija gatavs produkts,» Rikardions stāsta par saviem nākotnes plāniem.

Pagaidām jaunā vīrieša sirds esot brīva, bet lauku zaļumballēs viņu burtiski no kājām gāž nost daiļā dzimuma pārstāves, kuras sajūsmā spiedz par iespēju pieskarties savam TV šova elkam. «Par mīlestību te vispār nav ko runāt,» nosaka Rikardions un atzīst, ka viņam patīk neuzbāzīgas meitenes, kuras savu patiku izrāda normas robežās. «Man ir tāda fane, kura uz katru manu koncertu Cēsu kafejnīcā nes dāvanas – mīkstās rotaļlietas, saldumus un neliela izmēra gleznas, bet reiz pasniedza manu fotogrāfiju, kas bija ielikta zelta rāmī,» viņš uzskaita.

«Ar saviem faniem ļaujos iet diezgan tālu, man nav robežu. Varam pat kļūt par labiem draugiem. Esmu atvērts cilvēks, turklāt rēķinos ar to, ka esmu publiska persona,» piebilst Rikardions.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu