Andris Kivičs kļuvis par meitiņas tēti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Grupas «Z-Scars» līderis, solomākslinieks un bijušais basketbolists Andris Kivičs (35) un viņa sieva Madara Kiviča (19) sagaidījuši pasaulē nākam savu meitiņu.

Andris Kivičs šā gada jūnija sākumā sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāja, ka bērniņa gaidību laiks ir emocionāli piepildīts. Ar ultrasonogrāfijas palīdzību Kiviču ģimene, gaidot mazuli, bija noskaidrojusi, ka gaidāma meitiņa. Dziedātājs stāstīja, ka viss ir sagatavots, lai mazulīte varētu nākt pasaulē. «Dzīvokli esam iekārtojuši, dakteri mums ir labi, tādēļ viss notiek mierīgi,» priecīgs bija mūziķis un atzina, ka bērni ir mūsu svētība.

Pirms pāris dienām mūziķa jaunā sieva Madara laida pasaulē meitiņu. Sarunā ar «Sejām» Andris atklāj, ka vēlas izbaudīt šo laimīgo dzīves mirkli un savu privāto dzīvi turpmāk vēlas pasargāt no sabiedrības komentāriem.

Madarai meitiņa ir pirmdzimtā, bet Andrim ir sešus gadus vecs dēliņš Kristofers Pauls, kas dzimis attiecībās ar stilisti Danu Dombrovsku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu