Gluži kā princese Diāna! (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no dailymail.co.uk

Aktrise Naomi Votsa jau vairākus mēnešus filmējas filmā «Caught in Flight» par princeses Diānas dzīvi, un nu beidzot ir pieejamas pirmās fotogrāfijas, kas rāda, kā aktrise iejutusies jaunajā tēlā.

Pateicoties frizūrai un klasiskajiem kostīmiem, kādus būtu varējusi valkāt arī «lēdija Dī», dažos rakursos Votsa tiešām izskatās ļoti līdzīga princesei Diānai.

Foto: Ekrānšāviņš no dailymail.co.uk

Aktrise cenšas, lai līdzība būtu ne tikai ārēja: lai labāk saprastu savas varones raksturu, Naomi pirms filmēšanas apmeklēja princeses Diānas mīļākās vietas un sīki apguva viņas biogrāfiju.

Jāpiebilst, ka topošā filma nebūs veltīta britu aristokrātes visai dzīvei, bet gan tikai diviem beidzamajiem gadiem, koncentrējoties uz Diānas attiecībām ar pakistāniešu izcelsmes britu sirds ķirurgu Hasnatu Hanu un ēģiptiešu izcelsmes uzņēmēju un filmu producentu Dodi al Fajedu, kopā ar kuru viņa gāja bojā traģiskajā autokatastrofā Parīzē.

Foto: Ekrānšāviņš no dailymail.co.uk

Aktrise Naomi Vatsa atzinusi, ka šī loma viņai ir liels pagodinājums. «Princesi Diānu mīlēja visā pasaulē, un tas man ir liels izaicinājums - atdzīvināt viņu uz lielā ekrāna,» aktrise paudusi.

Filmu veido režisors Olivers Hiršbīgels, kurš pats plaši pazīstms kā Ādolfa Hitlera lomas atveidotājs filmā «Downfall».

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu