Travoltu iesūdz tiesā par apmelošanu (1)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vīrietis, kurš sarakstīja grāmatu par homoseksuālām attiecībām ar amerikāņu aktieri Džonu Travoltu, ceturtdien par apmelošanu iesūdzējis tiesā filmas «Pulp Fiction» («Lubene») zvaigzni un viņa advokātu.

Grāmatas «You'll Never Spa in This Town Again» autors Roberts Rendolfs apgalvo, ka Travolta un viņa advokāts Mārtins Singers 2010.gadā izplatījuši nepatiesu informāciju par viņa garīgās veselības stāvokli, lai traucētu gaidāmās grāmatas pārdošanai.

Singers nodēvējis Rendolfa ierosināto lietu par «absurdu». Viņš uzskata, ka tiesvedība uzsākta, balstoties tikai uz izdevējam sūtītu privātu vēstuli, kas tika publicēta kādā slavenību tenku portālā un «likuma ietvaros bija pilnīgi konfidenciāla».

«Mēs plānojam uzsākt procesu par nepatiesu apsūdzību, kad tiesa izbeigs šo nepamatoto lietu,» teikts advokāta paziņojumā.

Rendolfa grāmata izdota 2012.gada februārī. Trīs mēnešus vēlāk divi neidentificēti masieri iesūdzēja Travoltu tiesā par seksuālu uzmākšanos. Travoltas pārstāvis abas lietas nosauca par «pilnīgi izdomātām», un abi vīrieši maijā atsauca apsūdzības.

58 gadus vecais Travolta kopš 1991.gada precējies ar aktrisi Kelliju Prestoni.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu