Džims Kerijs nevēlas būt «vēl stulbāks» (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Komiķis Džims Kerijs (Jim Carrey) atsaucis dalību 1994.gada filmas «Dumb and Dumber» («Stulbs un vēl stulbāks») turpinājumā, jo, viņaprāt, filmu studija pārlieku maz atbalsta gaidāmo projektu, ziņo kino industrijas žurnāls «The Hollywood Reporter».

Saskaņā ar portāla «Entertainment Tonight» sniegto informāciju, aktieri sadusmojis kinokompāniju «Warner Bros.» un «New Line» nepietiekamais entuziasms.

«Man šķita, ka «Stulbs un vēl stulbāks» turpinājums būs vieglāks, jo par to liecina pat nosaukums,» teikts Kerija paziņojumā.

Oriģinālajā filmā galvenās lomas atveidoja Kerijs un amerikāņu aktieris Džefs Daniels (Jeff Daniels). Viņi tēloja nejēgas, kas dodas trakā braucienā, lai iekarotu aktrises Lorēnas Hollijas atveidotās sievietes sirdi.

2003.gadā tika uzņemts filmas priekšstāsts «Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd» («Stulbs un vēl stulbāks: Kad Harijs satika Loidu»), kurā nepiedalījās agrākie galveno lomu tēlotāji.

Kerijs spēlēs gaidāmajā komēdijā par burvju māksliniekiem «The Incredible Burt Wonderstone», kas uz ekrāniem iznāks nākamgad. Arī gaidāmā filma iznāks «Warner Bros.» un «New Line» paspārnē.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu