Šerila uzstāda rekordu (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bijusī meiteņu popgrupas «The Girls Aloud» zvaigzne un britu televīzijas talantu šova «X Factor» tiesnese Šerila Koula (Cheryl Cole) ar savu jaunāko singlu «Call My Name» iekarojusi Apvienotās Karalistes topu, ziņo ārvalstu prese. Dziesma kļuvusi par vistraujāk pirkto dziesmu 2012.gadā.

Dziesma, kuru producējis un sacerējis skotu mūziķis un producents Kalvins Hariss (Calvin Harris), ir pirmais singls, ko Koula izdod ar savu jauno skatuves vārdu - Šerila (Cheryl). Dziesma vienlaikus ir jaunā, šonedēļ izdotā dziedātājas albuma «A Million Lights» vēstnese.

Līdz ar to popgrupas «Take That» dziedātājs Gerijs Bārlovs (Gary Barlow), kas pirms nedēļas svinēja dubultuzvaru gan albumu, gan singlu topā, šonedēļ ar savu grupu «Commonwealth» kas izveidota par godu Lielbritānijas karalienes Elizabetes II valdīšanas 60. jeb dimanta jubilejai, atkāpies no singlu topa augstākā pakāpiena. Dziesma «Sing» šonedēļ 3.vietā, svētdien ziņo Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company».

Tomēr albumu konkurencē Bārlovam izdevies saglabāt līderpozīcijas, noturot aiz sevis jaunus albumus no amerikāņu R&B dziedoņa Ašera (Usher) un jaunās skotu dziesminieces Eimijas Makdonaldas (Amy MacDonald) jauno plati.

Vēl albumu topā pie jaunumiem jāmin britu grupa «Maximo Park» ar albumu «National Health» - numur 13 un elektropopa dīvaiņi «Hot Chip» ar «In Our Heads» - numur 14.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu