Dailes aktieri lustējas vasaras terases atvēršanā (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Ar Dailes teātra aktieru jautrām dziesmām, uzrunām un jokiem, kā arī bagātīgi klātu galdu un atspirdzinošiem kokteiļiem tika atklāta vasaras bufetes jeb «Epikūra dārza» sezona.

Par jautru atmosfēru Dailes vasaras bufetes atklāšanā gādāja Intars Rešetins, kurš bija uzņēmies pasākuma vadītāja pienākumus. Rešetins jokus plēsa gan par klātesošā Saeimas deputāta Imanta Parādnieka frizūru, gan teju pieteica pasākumā neesošā Laura Reinika muzikālo priekšnesumu. Tiesa gan, lai arī bija solīts, ka ieradīsies un citus ar uzrunām un muzikāliem sveicieniem priecēs Dailes bufetes republikas prezidents ar mūža pilnvaru Lauris Dzelzītis, viņš tā arī nepagodināja klātesošos ar savu klātbūtni.

Savukārt savus pienākumus godam pildīja «Epikūra dārza» kultūras ministrs Gundars Silakaktiņš un labklājības ministrs Lauris Subatnieks.

Muzikālus priekšnesumus svētku vakaram bija sarūpējuši aktieri Artis Robežnieks un Jānis Paukštello, kā arī muzicēja grupa «Jakob Noiman Festival Band» – Jēkaba Nīmaņa vadībā.

Dailes teātra vasaras terases sezonas atklāšanā aktieri un viesi baudīja dažādas uzkodas un siltu uz pavarda pagatavotu zivju zupu, kā arī dažādus atspirdzinošus kokteiļus.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu