Andris Kivičs piedalīsies savas meitiņas dzimšanā (50)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto no kāzu salona "Beautiful Day"

Grupas «Z-Scars» līderis, solomākslinieks un bijušais basketbolists Andris Kivičs atzīst, ka šī vasara viņam būs piepildīta ar dažādiem priecīgiem notikumiem gan privātajā dzīvē, gan profesionālajā darbībā. Jūnijā un jūlijā viņš sniegs divdesmit koncertus dažādās Latvijas pilsētās, bet jau jūlija sākumā viņš gaida ģimenes pieaugumu, kad pasaulē nāks viņa un sievas Madaras meitiņa.

Sarunā ar Sejām slavenais latviešu mūziķis Andris Kivičs stāsta, ka šobrīd viņa ģimenē ir gaidību laiks, jo jau jūlija sākumā viņa sieviņa Madara pasaulē laidīs abu kopīgo bērnu. Turklāt Andris arī pats piedalīsies dzemdībās un atbalstīs sievu.

«Šis ir tāds emocionāli piepildīts gaidīšanas laiks,» piebilst Andris. Ar ultrasonogrāfijas palīdzību Kiviču ģimene noskaidrojusi, ka gaidāma ir meitiņa. Dziedātājs stāsta, ka viss jau ir sagatavots, lai mazulīte varētu nākt pasaulē. «Dzīvokli esam iekārtojuši, dakteri mums ir labi, tādēļ viss notiek mierīgi,» priecīgs ir mūziķis un atzīst, ka bērni ir mūsu svētība. Kopš dziedātājs ir kopā ar savu sievu un gaidāmās meitiņas māmiņu Madaru, Andra privātā dzīve ir harmoniska un saskanīga ik dienu.

Madarai meitiņa būs pirmdzimtā, bet Andris jau audzina sešus gadus veco dēliņu Kristoferu Paulu, kas dzimis attiecībās ar stilisti Danu Dombrovsku.

Andris Kivičs atbalstīja savu dēlēnu Kristoferu Paulu, kad viņš piedalījās kāzu salona "Beautiful Day" reklāmas foto sesijā
Andris Kivičs atbalstīja savu dēlēnu Kristoferu Paulu, kad viņš piedalījās kāzu salona "Beautiful Day" reklāmas foto sesijā Foto: Foto no kāzu salona "Beautiful Day"

Andris stāsta, ka darba esot daudz un laiks ir ļoti piesātināts. «Var teikt, ka no pirmdienas līdz trešdienai varu veltīt laiku sev un ģimenei, bet ceturtdienās jau jāsāk gatavoties koncertiem, kas notiek nedēļas nogalēs. Man ir ļoti svarīgi, lai varam ar ģimeni aizbraukt pie jūras. Dzīvojam Pārdaugavā, tādēļ iekāpjam mašīnā un jau pēc desmit minūtēm esam pie jūras. Šovasar gribas ar ģimeni izbaudīt vasaru un saulainajās dienās doties uz jūru,» teic mūziķis.

Turklāt šovasar Andrim pieblīvēts darba grafiks kā solomāksliniekam. «Pagājušajā gadā, kad ar grupu «Z-Scars» izdevām labāko dziesmu izlasi, mums bija ļoti daudz koncertu un uzstāšanos, kuru laikā noslīpējām repertuāru. Līdz ar to šogad vairāk darbojos kā solodziedātājs un grupa ievelk elpu. Šogad jau no februāra man ir savi solokoncerti, kurus pats arī organizēju. Jūnijā man ir desmit koncerti, tikpat daudz būs arī jūlijā, bet augustā ir septiņi koncerti. Tik daudz uzstāšanās kā grupas «Z-Scars» ziedu laikos. koncertos es uzstājos ar labākajām «Z-Scars» dziesmām un man ir īpaši sagatavota akustiskā programma no septiņdesmito gadu kulta gabaliem līdz pat dziesmām, kas ir populāras tieši šobrīd. Pats dziedu, pats sev esmu šoferis un menedžeris. Tas man dod lielāku brīvības sajūtu,» situāciju raksturo Kivičs.

Augumā raženais dziedātājs nevar iztikt bez sportiskajām aktivitātēm. Viņš atklāj, ka pēc sportošanas uzreiz ir labāka pašsajūta, atjaunojas enerģija, sakārtojas domas un darbi labāk sokas. «Ja ilgāk par divām nedēļām neesmu sportojis, nejūtos labi. Šovasar gribu biežāk uzspēlēt volejbolu un futbolu. No 8 līdz 24 gadu vecumam aktīvi nodarbojos ar sportu. Tikai 24 gados pabeidzu spēlēt basketbolu. Tāpēc bez sportiskajām aktivitātēm es nevaru,» skaidro Kivičs.

Sarunas nobeigumā Andris Kivičs visiem interneta dzīvesstila žurnāla Sejas lasītājiem novēl kārtīgi izbaudīt vasaru, jo Latvijas vasaras jau tā ir īsas.

Andra Kiviča solo koncertu programma jūnijā:

01.06- Saldus «Summer season opening»
02.06- Jelgava un Talsi «Summer season opening»
08.06 - Ventspils «Klondaika»
09.06- Dobele «Summer season opening» un Valmiera «Latviešu mūzikas vasaras festivāls»
15.06- «Jameson» bārs, Ģertrūdes ielā 52
16.06- Salacgrīva, bārs «Pludmale»
30.06- «Zemeņu dienas» pie tirdzniecības centra «Spice» un Piebalgā «Tiksimies Piebalgā»

Komentāri (50)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu