Latvietei ekskluzīva iespēja kļūt par Martini reklāmas seju (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Martini

Lai atrastu nākamo Martini zvaigzni, kas kļūs par Martini jauno reklāmas seju, visā pasaulē izsludināts Martini Royale kastings, kurā piedalīties aicinātas arī pārstāves no Latvijas. Galvenā balva ir īpaši vilinoša – līgums par 150 000 eiro par piedalīšanos Martini TV reklāmas rullītī, 12 pāri apavu no slavenā dizainera Kristiāna Lubutēna (Christian Louboutin) un 12 pasaulslavenu dizaineru tērpi!

Vilinošā Martini kampaņa, kurā piedalīties aicinātas sievietes no 25 gadu vecuma, tika izsludināta 23. maijā ar grandiozu pasākumu Londonas Dizaina muzejā. Iepriekš Martini reklāmas sejas bijušas tādas pasaules līmeņa zvaigznes kā Šarlīze Terone, Nikolete Šeridana un Monika Beluči.

Zīmola jaunā seja tiks meklēta 25 pasaules valstīs,

un šā gada oktobrī laimīgo jauno Martini reklāmas zvaigzni izvēlēsies augsta līmeņa žūrija ar slaveno apavu dizaineri Kristiānu Lubutēnu priekšgalā.

Apavu dizainera Kristiāna Lubutēna kurpe
Apavu dizainera Kristiāna Lubutēna kurpe Foto: Martini

Kristiāns Lubutēns par starptautiskās žūrijas tiesnesi izvēlēts, pateicoties savam ikoniskajam statusam modes pasaulē. 20 gadu laikā Lubutēna apavi kļuvuši par sava laikmeta simbolu, tos nēsā daudzas Holivudas zvaigznes un skatuves dīvas. Apzīmogoti ar savu pazīšanas zīmi – sarkano zoli – tie parādās visur, kur sastopamas īstas modes dāmas. Ekskluzīvo apavu cena mērāma tūkstošos ASV dolāru.

«Esmu pagodināts būt Martini Royale kastinga žūrijā un pievienoties šim ikoniskajam zīmolam jaunas reklāmas sejas meklēšanā. Sauklis «Veiksme ir Tavā attieksmē» ir līdzīgs manam personīgajam moto – «kāpēc ne?». Ar nepacietību gaidu iespēju atrast sievieti, kura atbilst abiem šiem aforismiem,» drosmīgāko sieviešu meklēšanai dedzīgi noskaņojies ir Kristiāns Lubutēns.

Latvijā par kampaņas žūrijas tiesnešiem izvēlētas modes un mākslas personības.

Tā, piemēram, žūrijas sastāvā redzēsim fotogrāfu Sergeju Kondrašinu, kā arī aktieri un dzejnieku Andri Buli. Viens no žūrijas locekļiem būs neatkarīgais tiesnesis no Martini.

Aktieris Andris Bulis
Aktieris Andris Bulis Foto: Martini

Andris Bulis aicina Latvijas sievietes aktīvi iesaistīties ekskluzīvajā akcijā: «Šajā laikmetā, kad ir tik daudz iespēju realizēt savus sapņus, vajag tikai sev ticēt. Tik vienkārši!»

Līdzjutēju balsojums internetā un Latvijas žūrijas vērtējums no visiem saņemtajiem pieteikumiem tālāk virzīs 25 Latvijas finālistes. Grandiozā kastinga noslēguma pasākumā Rīgā noteiks trīs laimīgās finālistes, kuras balvā saņems fotosesiju un slavenā fotogrāfa Sergeja Kondrašina veidotu foto portfolio. Vismaz vienai no Latvijas kastinga finālistēm būs iespēja doties uz starptautisko Martini Royale kastinga finālu Ibizā, kur oktobrī no 32 kandidātēm no visas pasaules tiks izvēlēta jaunā Martini zvaigzne. Papildus pasaules mēroga atpazīstamībai uzvarētāja nopelnīs 150 000 eiro, 12 apavu pārus no leģendārā dizainera Kristiāna Lubutēna un 12 pasaulslavenu dizaineru tērpus!

Starptautiskā kastingā tiks meklēta jauna reklāmas zvaigzne – vismaz 25 gadus veca sieviete, kura demonstrē Martini motto «Veiksme ir Tavā attieksmē». Pieteikties Martini Royale kastingam var no 28. maija līdz 9. jūlijam sociālajā tīklā facebook: www.facebook.com/Martini. Turpat un mājas lapā www.royalecasting.lv ir pieejama plašāka informācija par konkursu.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu