«Fonofest» izsludina pieteikšanos par festivāla palīgiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Fonofest», turpinot iepriekšējos gados sākto tradīciju, izsludina pieteikšanos darbam festivālā, tādējādi sniedzot iespēju izbaudīt pasākuma atmosfēru no pavisam cita skatupunkta, informē Jānis Sildniks, «Fonokluba» pārstāvis.

Festivāla organizatori aicina aizpildīt mājaslapā esošo anketu un to līdz 10.jūnijam nosūtīt uz work@fonofest.com.

Pasākuma pārstāvis Jānis Sildniks atzīst, ka «šī ir lieliska iespēja izbaudīt festivāla atmosfēru un piedalīties tās izveidē pašam. Palīgiem tiks nodrošināta bezmaksas ieeja, pieeja darbinieku zonai, kā arī citas festivāla darbiniekiem domātas prioritātes un aktivitātes gan pirms, gan pēc pasākuma norises.»

Atgādinām, ka mūzikas un sporta festivāls «Fonofest» Uplandos pie Cēsīm norisināsies jau astoto gadu pēc kārtas, uz vairākām skatuvēm pulcējot tādus mūziķus kā «The Asteroids Galaxy Tour» (Dānija), «Pērkons», GACHO, «Labvēlīgais Tips», «Deep Insight» (Somija), «Satellites LV», «Pienvedēja Piedzīvojumi» un daudzus citus.

Festivālu papildinās arī plašs klāsts sportisko aktivitāšu, tai skaitā volejbola, futbola, skeitborda un skimborda sacīkstes.

Biļetes iepriekšpārdošanā par Ls 15 pieejamas visās Biļešu servisa kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu