Sīgals ceturdienas vakaros TV3 (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vasara jau aiz loga un vakari kļūst garāki, kad ilgāk gribas palikt nomodā un baudīt atpūtu un izklaidēties. Tādēļ TV3 vasaras laikam sarūpējusi lielisku filmu piedāvājumu – ceturtdienas vakari ar spēcīgo un visu varošo Stīvenu Sīgalu, bet sestdienu vakariem pirmizrāžu birums.

Baudiet filmu vakarus ar S.Sīgalu no 31.maija ik ceturtdienu 22:00 un trīs pirmizrādes - Iedomājies tik, Mana bērna māte un Ideāls vīrietis - no 2.jūnija sestdienās 20:20 ar TV3!

Laiks atpūtai!

Vasara ir īstais laiks, lai pilnu krūti izklaidētos, baudītu atpūtu un dalītos kopā būšanas priekā. Tādēļ TV3 vasaras vakariem piedāvā lielisku filmu izlasi – trīs pirmizrādes, un arī labā un ļaunā cīņām laiks atradīsies. Ceturtdienas vakarus jo īpaši novērtēs stiprā dzimuma pārstāvji, bet arī dāmām patiks, jo spēcīgais un labā aizstāvis Stīvens Sīgals nespēj atstāt vienaldzīgu. Un nedēļas nogalēm sarūpētas veselas trīs pirmizrādes – sestdienu vakaros aizmirstiet par darbu, esiet kopā ar savējiem un smejieties veseli, skatoties komēdijas.

Ceturtdienas vakariem

Sākot ar 31.maiju, ik ceturtdienas vakaru aktieris, režisors S.Sīgals uzdarbosies TV3 ekrānā. Filma Atriebības vārdā (31.maijā 22:00) stāstīs par arheologu, kurš Austrumķīnā uziet nenovērtējamus darinājumus, kurus ķīniešu mafija izmanto narkotiku kontrabandai uz ārvalstīm. Filmā Ruslans (7.jūnijā 22:00) S.Sīgals iejutīsies kriminālromānu rakstnieka ādā, kas reiz darbojies likuma nepareizajā pusē. Bet Pārdrošais atriebējs (14.jūnijā 22:00) stāstīs par Interpola aģentu, kuru norīko Austrumeiropas operatīvajā dienestā, kas apkaro ieroču un narkotiku kontrabandu visā reģionā. Tas ir tikai neliels ieskats ceturtdienu filmās, kuras TV3 ekrānā būs skatāmas vēl visu jūniju ar S.Stīgalu galvenajā lomā.

Pirmizrāžu laiks

Sestdienu vakari būs īstais laiks, lai kārtīgi atpūstos, izsmietos un pavadītu laiku līksmās noskaņās ar TV3 filmu pirmizrādēm. 2.jūnija vakarā Iedomājies tik ar aktieri Ediju Mērfiju galvenajā lomā atgādinās par būtisko šajā dzīvē – par ģimeni kā nenovērtējamu dārgumu. Pēc nedēļas filma Mana bērna māte stāstīs par aizņemtu karjeras sievieti, kurai personīgā dzīve vienmēr palikusi otrajā plānā. Bet nu bioloģiskais pulkstenis sācis tikšķēt skaļāk kā jelkad agrāk, diemžēl iespējas tikt pie bērna viņai tikpat kā nav. Viņa nolemj rīkoties patiesi mūsdienīgi – tiek nolīgta surogātmāte. Bet 16.jūnija vakarā vēl viena pirmizrāde - filma Ideāls vīrietis, kurā meita būs apņēmības pilna atrast savai vientuļajai mammai ideālu vīrieti jebkuriem līdzekļiem. Visas sestdienu pirmizrādes sola izbaudīt patiesi jaukas, sirsnīgas un priecīgas emocijas!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu