Singlam «Only You» apritējuši 30 gadi (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms 30 gadiem, 1982. gadā britu slavenais duets «Yazoo» izlaida savu pirmo singlu «Only You», ko tika sarakstījis dziesmu autors Vinss Klārks (Vince Clarke) un sākotnēji piedāvājis grupai «Depeche Mode». Grupa no šīs dziesmas atteicās, taču duetam «Yazoo» tā atnesa pasaules slavu.

Dueta vokāliste Alisone Mojē (Alison Moyet) apgalvo, ka vēl šodien atceras, cik nervoza un satraukta jutusies pirms šīs dziesmas atskaņošanas. «Only You» ir singls, kas visu pasauli iepazīstinājis ar Alisones balsi, iekarojis Lielbritānijas mūzikas topus un nu jau gadiem uzskatāms par vienu no pasaules hitiem. Vēlāk šo dziesmu iedziedājuši tādi mākslinieki kā Enrike Iglesiass (Enrique Iglesias), Džeisons Donovans (Jason Donovan) un citi.

1. jūlijā Dzintaru koncertzālē arī Latvijas mūzikas cienītājiem pirmo reizi tiks sniegta iespēja dzirdēt britu popmūzikas dziedātājas Alisones Mojē izpildīto singlu «Only You» kā arī citas dziesmas no viņas repertuāra. Māksliniece Jūrmalā uzstāsies festivāla «Live Fest» ietvaros, kas norisināsies no 30. jūnija līdz 1. jūlijam.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu