Kurts Vāgners un Kortnija Tidvela sadarbojas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nešvilas mūziķi Kurts Vāgners (Kurt Wagner) un Kortnija Tidvela (Cortney Tidwell) gatavojas kopīgi ierakstīt jaunu labdarības albumu, ziņo ārzemju prese.

Grupas «Lambchop» līderis un dziedātāja Kortnija Tidvela jau publiskojuši vienu jaunu dziesmu, kas ir 1968.gada skaņdarba (rets ieraksts) Gene & Rod dziesmas «Incredibly Lonely» versija. Dziesma ir pieejama kā bezmaksas mp3, taču visi, kas lejupielādē minēto dziesmu, tiek aicināti ziedot šā gada maijā stipros plūdos cietušajam Tenesijas štatam. Arī abu mūziķu mājas bija cietušas šajos presē ne tik plaši atspoguļotajos plūdos.

Abu mūziķu kopīgais projekts saucas «KORT», un iecerēts, ka šā gada rudenī (18.oktobrī) mūzikas izdevniecības «City Slang» apgādā tiks izdots pilnais dziesmu albums «Invariable Heartache», kurā Vāgners un Tidvela interpretēs dažādus klasiskus Nešvilas mūzikas izdevniecības «Chart Records» kantri šedevrus.

www.kort.cd

Pati Kortnija Tidvela nāk no mūzikas tradīcijām bagātas ģimenes Nešvilā, Tenesijas štatā. Viņas vectēvs uzstājies slavenajā kantri mūzikas radiošovā «The Grand Ole Opry», 1950. gados izdevis savus ierakstus «Decca Records» apgādā, savukārt māte kļuva populāra dziedātāja 1970. gados.

Kurts Vāgners un Kortnija Tidvela
Kurts Vāgners un Kortnija Tidvela Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu