Ventspilī notiks VII starptautiskā vokālā meistarklase

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No 22.augusta līdz 25.augustam Ventspilī notiks Starptautiskā vokālā meistarklase, kas ir viens no nozīmīgākajiem izglītību un kultūru veicinošajiem starptautiskajiem projektiem ne tikai Ventspils Mūzikas vidusskolas dzīvē, bet arī Latvijā un Baltijā, informēja meistarklases organizatore Karmena Radovska.

Meistarklasē aicināti piedalīties visi interesenti, kuri dzied, grib mācīties, mācās vai māca dziedāt, neatkarīgi no vecuma un profesionālajām iemaņām.

Šogad meistarklašu vokālie pedagogi būs Irina Gavrilovici no Austrijas, Džoija Mammena no Lielbritānijas, Pille Lills no Igaunijas, kā arī pedagogi Valda Tračuma, Karmena Radovska un Aivars Krancmanis no Latvijas.

Meistarklases gaitā Ventspils Mūzikas vidusskolā notiks gan praktiskas nodarbības, gan arī koncerti. Savukārt labākajiem dziedātājiem 25.augustā plkst.18 būs iespēja uzstāties meistarklases noslēguma koncertā Livonijas ordeņa pilī.

Nodarbībām interesenti var pieteikties līdz 12.augustam (ieskaitot), aizpildot pieteikuma anketu, kas pieejama Ventspils Mūzikas vidusskolas mājaslapā "www.vmv.ventspils.lv", vai arī mūzikas skolas kancelejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu