Kas nekaiš piedzimt slavenību ģimenē (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Slavenību dzīve noteikti nav tā vieglākā. Taču savām atvasēm pazīstami cilvēki gatavi dot tik daudz, ka noteikti ne viens vien nodomā: kas nekait piedzimt slavenību ģimenē, raksta babble.com.

Suri Krūza

Aktieru Toma Krūza un Keitijas Holmsas meitiņa savas garderobes jautājumā noteikti var sacensties ar daudziem pieaugušajiem. Mazā dāma sabiedrībā parādās tikai pazīstamu dizaineru radītos tērpos. Tiem, protams, tiek pieskaņoti arī atbilstoši aksesuāri, piemēram, tūkstoš dolāru vērta «Ferragamo» somiņa. Interesanti, ka Suri aizraujas arī ar automašīnām - vecāki viņai pagādājuši 30 000 ASV dolāru vērtu spēļu mašīnu, kas ir precīza «Indy 500» sacīkšu auto kopija.

Suri Krūza ar māmiņu Keitiju Holmsu
Suri Krūza ar māmiņu Keitiju Holmsu Foto: AP/Scanpix


Šilo Džolija-Pita

Iepirkšanās tūres nav tikai pieaugušo izprieca. Vienā vienīgā iepirkšanās tūrē Parīzē Andželinas Džolijas un Breda Pita meitiņas vajadzībām iztērēti 10 000 ASV dolāru.

Andželina Džolija ar bērniem Šilo (no kreisās) un Paksu Tjenu
Andželina Džolija ar bērniem Šilo (no kreisās) un Paksu Tjenu Foto: Reuters/Scanpix

Kingstons Rosdeils

Dziedātājas Gvenas Stefani un mūziķa Gevina Rosdeila dēliņa ceturtās dzimšanas dienas svinības vecākiem izmaksāja 15 000 ASV dolāru. Diez kāds rēķins vecākiem tiks piestādīts viņa «saldo 16» svinībām?

Gvena Stefani ar dēlu Kingstonu Rosdeilu
Gvena Stefani ar dēlu Kingstonu Rosdeilu Foto: Reuters/Scanpix

Bruklins Bekhems

Iztēli rosinošs bērnistabas iekārtojums ir svarīga lieta. Tāpēc bijušās «Spice Girls» dalībniece Viktorija Bekhema un viņas vīrs, futbolists Deivids Bekhems tam pievērsušies nopietni - dēla Bruklina bērnistabā ierīkoti optiskās šķiedras luminiscējoši griesti 50 000 dolāru vērtībā, kuri precīzi imitē zvaigžņotas debesis. Taču, ja tas viņam apnīk, viņš vienmēr var doties paspēlēties uz savu 20 000 ASV dolāru vērto «štābiņu kokā».

Deivids Bekhems ar dēlu Bruklinu
Deivids Bekhems ar dēlu Bruklinu Foto: Reuters/Scanpix

Lurdesa Leona

Popmūzikas karaliene Madonna vienmēr uzsvērusi, ka savus bērnus nemaz nelutina. Acīmredzot stundām ilgas SPA procedūras, iknedēļas manikīrs, pedikīrs un smalkas sejas procedūras nav nekāda lutināšana.

Dziedātājas Madonnas meita Lurdesa Leona
Dziedātājas Madonnas meita Lurdesa Leona Foto: Reuters/Scanpix

Maks un Emma Antoniji

Dziedātāju Dženiferas Lopesas un Marka Antonija dvīņi Marks un Emma greznību pieraduši baudīt jau no pirmajiem dzīves mēnešiem - abi spēlējas ar ekskluzīviem, dimantiem rotātiem grabulīšiem. Varbūt tieši dārgo spēļmantiņu dēļ abus 24 stundas diennaktī sargā miesassargu komanda.

Dženifera Lopeza ar vīru Marku Antoniju
Dženifera Lopeza ar vīru Marku Antoniju Foto: Reuters/Scanpix
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu