Džeinas Fondas seksapīls 74 gadu vecumā (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA/AP/Scanpix

Neticami, bet acīmredzami - aktrise Džeina Fonda savos 74 gados izskatās burvīgi! Seksapīls, šarms un glamūrs no viņas staro ik uz soļa!

Holivudas zvaigzne Džeina Fonda ar savu izskatu visus pārsteidza Kannu 65. festivāla atklāšanas ceremonijā. «Atelier Versace» dizainētajā bronzas spīdīgajā kleitā, kas varētu būt klupšanas akmens ikvienam, ja vēlamies noslēpt kādu lieko kilogramu, viņa jūtas pārliecinoši. Un ir arī par ko, jo

savos gados Fonda spējusi saglabāt savu ķermeņa formu ideāli, tādējādi atstājot ēnā kādu gados daudz jaunāku Holivudas zvaigzni!

Kā senāk publicētās intervijās paudusi kinodīva, viņas apburošā izskata

noslēpums ir daudz, daudz seksa!

Kopš gūžas operācijas Džeina Fonda nevarēja vairs nodarboties ar jogu, tādēļ aktīvāk pievērsusies seksam, lai saglabātu jaunību un mundrumu.

«Es braucu ar riteni un ceļoju kājām, lai būtu vesela un mundra. Ļoti labi palīdz sekss: līdz šim es domāju, ka šis dzīves posms man jau ir pagājis. Es uzskatu, ka sekss tiešām palīdz saglabāt jaunību,» kinodīva apgalvo intervijās.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu