Latvijā debitē jauns boibends «Mono» (42)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar dziesmas «Varbūt» pirmizrādi jaunā Latvijas puišu grupa «Mono» sāk savu ceļu pie Latvijas klausitājām. Grupā darbojas trīs atraktīvi jaunekļi - Ainārs Eidons (Rūjiena), Iļja Tēraudkalns (Valmiera) un Kristaps Kiršteins (Saldus), informē grupas producents Juris Millers.

Par grupas pirmo radiosinglu ir kļuvusi dziesma «Varbūt», ko sarakstījis starptautisks autoru kolektīvs. Mūzikas un latviešu teksta autore ir Ilze Kalve, savukārt dziesmas angļu versijas teksta autors ir Ky Ismet (Lielbritānija). Dziesmas producenti ir Juris Millers un Ilze Kalve.

Lai arī grupa savu ceļu pie skatītājiem ir sākusi tikai nesen, jau šobrīd tās koncertgrafiks tuvākajiem mēnešiem ir visai piesātināts - vasarā paredzēti vairāk nekā 30 koncerti dažādās Latvijas pilsētās, tostarp Valmierā, Alūksnē, Daugavpilī, Rīgā, Saldū un citur. Savukārt dziesma «Varbūt» šajās dienās nonāk Latvijas radiostacijās.

«Katram no mums ir muzikālā izglītība un vairāku gadu skatuves darbības pieredze, tādēļ ceram, ka klausītāji to spēs novērtēt - visādā ziņā mēs noteikti nevēlamies līdzināties TV šovu viendienīšiem, kas, dažas dienas pazibot TV ekrānā, jau sevi uzskata par pasaules mēroga zvaigznēm. Mēs esam mūziķi,» saka grupas dalībnieks Ainārs.

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu