Dzintaros šovasar "A‘Studio", Meladze, Lolita, Sukačovs un Pelageja (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Šovasar Dzintaru koncertzālē klausītājiem būs iespējams apmeklēt vairākus Krievijas estrādes mākslinieku koncertus, informēja koncertaģentūras "Makroconcert Latvija" sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Rutkovska.

Krievijas estrādes mākslinieku koncerti Dzintaru koncertzāles vasaras sezonā sākās jau 12.jūlijā ar grupas "A'Studio" uzstāšanos.

Dzintaru koncertzālē 2.augustā uzstāsies dziedātājs Valērijs Meladze, 10.augustā - ekstravagantā dīva Lolita, 19.augustā - rokeris Gariks Sukačovs kopā ar grupu "Ņeprikasaemije", bet 27.augustā - dziedātāja Pelageja, stāstīja Rutkovska.

Grupas "A‘Studio" koncertā klausītājiem bija iespējams iepazīties ar grupas pēdējo, pēc skaita jau desmito albumu "Volni", kā arī dzirdēt grupas agrāko gadu veikumu. Populārs viesis Latvijā ar koncertiem ir Meladze, kura ieraksti lielās tirāžās tiek izpirkti gan Krievijā, gan tās kaimiņvalstīs, bet viņa koncertus apmeklē tūkstošiem dziedātāja daiļradei uzticīgu fanu, un arī Latvijā biļetes uz viņa koncertiem tiek pilnībā izpārdotas.

Valērijs Meladze ar draugiem Dzintaros
Valērijs Meladze ar draugiem Dzintaros Foto: TVNET

Savukārt Krievijas estrādes zvaigznei Lolitai ir īpatnēja balss, apbrīnojamas aktiermeistarības dotības, humora izjūta un patiesums. Dziedātāja Jūrmalā viesosies ar savu jauno koncertprogrammu "Viena liela, gara dziesma par...", kas Krievijā atzīta par vienu no labākajām pēdējā laika koncertprogrammām.

Viens no visspilgtākajiem un atraktīvākajiem Krievijas rokmūzikas pārstāvjiem, kura daiļradi augstu novērtē arī Latvijā, ir grupu "Brigada S" un "Ņeprikasajemije" līderis, solo projektu autors, režisors un rakstnieks Gariks Sukačovs. Sukačovs Dzintaru koncertzālē uzstājās jau pagājušajā gadā. Atgriežoties Jūrmalā, mūziķis klausītājiem sola atskaņot gan negaidītus pārsteigumus, gan visgaidītākās kompozīcijas, kas jau kļuvušas par Krievijas rokmūzikas klasiku.

Valērijs Meladze
Valērijs Meladze Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

"Makroconcert" vasaras koncertu sezonu 27.augustā noslēgs neparastā folkroka dziedātāja Pelageja. Dziedātāja apbrīnojami valdzinošā manierē izdzied gan krievu tautasdziesmas, gan maģiskas auras apvītus senslāvu rituālos dziedājumus, ko īpaši košus dara vērienīgas ģitārroka partijas un psihedēliski šamaniski ritmi.

Biļetes "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu