Radio SWH svin 19.jubileju (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

15. maijā katru ētera stundu, jau no 7 rītā Radio SWH ēterā ciemosies dažādi viesi, tostarp Renārs Kaupers un grupa «Prāta vētra», maestro Raimonds Pauls, dziedātāja Olga Rajecka, spēkavīrs Raimonds Bergmanis, izdevniecības «Dienas Žurnāli» direktore un galvenā redaktore Inga Gorbunova, diriģents Jānis Ērenštreits, kultūras raidījuma vadītāja Kristīne Želve un citi, informē radio.

Muzikālus sveicienus dienas garumā radio klausītājiem sniegs Rīgas Doma kora skolas zēnu kora pārstāvji, grupas «Dzelzs vilks» un «Keksi» un citi.

Ētera viesi tiks cienāti ar radio SWH kūku, kuru pēc īpašas receptes pagatavojušas Radio ētera personības – Fredis, UFO, Normunds, Artis, Arturs un Jānis kopā ar Lapsu no Kūkotavas. Kūkas tapšanā izmantotas arī divas jaunas kviešu šķirnes – ziemāji «Ufo» un vasarāji «Fredis». Radio SWH kūku varēs nogaršot Lapsas «Kūkotavā» no 15. līdz 19. maijam.

Radio SWH

Kūkas tapšanas procesa video un foto varat redzēt Radio SWH mājas lapā.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu