Iepazīsties ar konkursa "Jaunais vilnis 2010" dalībniekiem! (25)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piedāvājam iepazīties ar starptautiskā jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 2010" trīspadsmit dalībniekiem - uzzināt viņu pieredzi mūzikā, kā arī interesantas rakstura iezīmes.

Tatjana Širko
Tatjana Širko Foto: publicitātes

Piedalījusies konkursos "Хочу бути зіркою"; "Червона рута". Mācās Kijevas mūzikas institūtā, estrādes vokāla nodaļā.

Mīļākie mūzikas žanri: pops, rokmūzika un r`n`b.

Tatjana muzicē jau no piecu gadu vecuma un uzskata, ka savu muzikālo talantu ir mantojusi no vecākiem. Taņas hobiji ir dziedāt, dejot un spēlēt klavieres. Arī sports dalībniecei nav svešs. Ļoti patīk uzstāties lielas publikas priekšā. Viņas sapnis ir uzstāšanās kopā ar popdīvu Kristinu Agileru, kuras repertuāru viņa dzied jau kopš mazotnes. Meitene uzskata, ka mūzika ir visa viņas dzīve, bez kuras viņa nespētu eksistēt! Taņa sevi raksturo kā ļoti komunikablu un draudzīgu, viņai patīk dzirdēt cilvēkus smejamies, tādēļ varētu pat tēlot komēdijā. Lai gan Tatjana uzskata, ka dzīves mērķus var sasniegt tikai pašas spēkiem un čakli strādājot, viņa nenoliedz, ka ir arī mazliet māņticīga. "Pati gan amuletus līdzi nenēsāju, bet esmu pamanījusi, ka man vienmēr viss izdodas, ja daru pēdējā brīdī," - tā Taņa. Uz jautājumu, kāpēc izlēmusi piedalīties "JV", viņa atbild: "Manuprāt, tas ir visspēcīgākais vokālais konkurss, kuram sekoju līdzi jau piecus gadus!" Pārējiem konkursa dalībniekiem Tatjana novēl pilnvērtīgi pārstāvēt savu valsti!

Sona Šahgeldjana
Sona Šahgeldjana Foto: publicitātes

Muzikālā darbība: beigusi Erevānas Valsts konservatoriju, džeza vokāla nodaļu. Piedalījusies vairākos vokālistu konkursos Krievijā, Latvijā, Armēnijā un Ukrainā. Iznācis savs soloalbums “Debesīs”.

Mīļākie mūzikas žanri: džezs, roks un pops.

Sešgadīgā bērna dotības mūzikā pirmie pamanīja mamma un vectētiņš. Meitene sāka piedalīties dažādos konkursos un pirmo honorāru par dziedāšanu saņēma jau 12 gadu vecumā. Sona ir mecosoprāns, viņa sapņo, ka reiz būs izdevība dziedāt duetā ar Stīviju Vonderu jeb, viņas vārdiem izsakoties, ar Dieva sūtītu dziedātāju. Otra lieta, ko ļoti vēlas savā dzīvē īstenot, - atvērt suņu patversmi. Meitenes sirdslieta bez muzicēšanas ir arī peldēšana. Ļoti interesē savas valsts vēsture. Sevi salīdzina ar Vinniju Pūku: “Abi esam ļoti labsirdīgi!” Finālistes iemīļotākais teiciens – lēnāk brauksi, tālāk tiksi, bet par veiksmi nesošu uzskata pārkrustīšanos pirms iziešanas uz skatuves. Sona baidās no tā, ka nebaidās ne no kā: “Esmu pat gatava ieiet krātiņā pie vairākiem tīģeriem!” Pārējiem “JV” dalībniekiem dziedātāja novēl vairāk pārliecības un izturību!

Niki Monolovs
Niki Monolovs Foto: publicitātes

Muzikālā darbība: pašlaik apgūst mūzikas pedagoģiju, skaņu režiju un sabiedriskās attiecības Bulgārijas Universitātē. Ieguvis atzinību vairākos starptautiskos konkursos – Grieķijā, Rumānijā, Serbijā, Maķedonijā, Turcijā, Lietuvā un, protams, Bulgārijā.

Mīļākie mūzikas žanri: pops.

Bez dziedāšanas Niki brīvajā laikā aizraujas ar tenisu un fitnesa treniņiem. Mīļākās dejas viņam ir latino, bet literatūrā iecienītākie - trilleri. Aizrauj arī kino māksla, sevišķi režisora Stīvena Spīlberga filmas. Sirdslieta ir arī pavārmāksla, īpaši bulgāru tradicionālie ēdieni. Konkursa finālists aktīvi dzied jau no 14 gadu vecuma. Mīļākie mūziķi ir Maikls Džeksons, Džordžs Maikls, Kristina Agilera, Džastins Timberleiks un Bejonsē, ar kuru Niki sapņo uzstāties kopā uz vienas skatuves. Savu vokālu jaunietis raksturo kā baritona un tenora savienojumu. Kā izrādās, Niki jau sen sapņo uzstāties Dzintaru koncertzālē, tāpēc arī pieteicies konkursam. Pārējiem dalībniekiem vēl nezaudēt ticību saviem spēkiem!

Kairats Tuntekovs
Kairats Tuntekovs Foto: publicitātes

Muzikālā darbība: mācās Almati Mākslas akadēmijā, estrādes vokāla novirzienā. Ieguvis galveno balvu konkursā “Босторгай”, uzvarējis arī citos republikas un starptautiska mēroga konkursos.

Mīļākie mūzikas žanri: popmūzika.

Kairats jau kopš mazotnes sevi atceras atdarinām ne vien pasaku varoņus, bet arī populārus skatuves māksliniekus: “Tā es iepriecināju draugus un tuviniekus. Tagad šī sava veida ākstīšanās man pat ļoti palīdz akadēmijā!” Brīvajā laikā Kairats ar savu vokālu priecē arī invalīdu nama iemītniekus. Jaunietis ar muzicēšanu aizraujas jau no septiņu gadu vecuma: “Mūzika man ir viss – mana dzīve!” Iemīļotākie skatuves mākslinieki - Rianna, Džastins Timberleiks un Ašers. Puisis spēlē arī futbola komandā "Автогаз". Dzīves princips, pēc kura vadās Kairats: dari šodien to, ko uzskati par pareizu, bet spēj arī rīt atzīt, ja esi kļūdījies! Dziedātājs ļoti tic Dievam. Pie nereālajiem sapņiem Kairats nosauc iespēju 80. g. paviesoties Maikla Džeksona koncertā. Kad puisis uzzinājis, ka ticis konkursa finālā, secinājis: “Tagad mēs priecājamies, bet vēl neapzināmies, kāds darbs stāv priekšā!”

Ivans Berezovskis
Ivans Berezovskis Foto: publicitātes

Muzikālā darbība: beidzis mūzikas konservatorijas operas nodaļu. Piedalījies neskaitāmos dziedāšanas konkursos un īpaši lepojas ar otro vietu festivālā "Апрельская весна".

Mīļākie mūzikas žanri: klasiskā mūzika.

Ivans ir ieguvis otro augstāko izglītību ekonomikas specialitātē. Brīvi pārvalda vācu un itāļu valodu. Brīvā laika Ivanam praktiski neesot, bet, ja tas gadās, to patīk pavadīt kopā ar draugiem. Puiša hobijs ir peldēšana un trenažieru zāle. Skatuves mākslinieks, ar kuru vēlētos dziedāt kopā, – Lāra Fabiāna: “Kāpēc? Nu nezinu, vīriešiem vienmēr ir vilcis pie francūzietēm!” Mīļākais komponists - Sergejs Rahmaņinovs. Cilvēkos necieš skopumu, neaudzinātību un liekulību. Uz jautājumu, kā nopelnījis pirmo naudu, Ivans atjoko: "Vecāki un kaimiņi man maksāja, lai es pārstātu dziedāt!" Kurš pirmais pamanīja puiša talantu? Ivans: “Viss dzemdību nams, jo mans pirmais kliedziens bija īpaši skaļš!” Konkursā piedalās, lai dažādotu savu dziedāšanas pieredzi, tādu iespēju garām nelaiž nekad. Citiem dalībniekiem vēl veiksmi un lai uzvar stiprākais!

Jegors Sesarevs
Jegors Sesarevs Foto: publicitātes

Muzikālā darbība: drīzumā absolvēs Sanktpēterburgas augstskolu. Ieguvis pirmo vietu konkursā «Окно в Европу - 2010» , estrādes – džeza vokāla nominācijā.

Mīļākie mūzikas žanri: blūzs, souls, pops, džezs.

Bērnībā Jegors ļoti aizrāvies ar algebru un ģeometriju, jo puisim vienmēr paticis meklēt apslēptu rezultātu, kā arī risināt rēbusus un minēt mīklas. Ar dziedāšanu dalībnieks aizraujas jau no piecu gadu vecuma, un, cik sevi atceras, viņam vienmēr paticis dziedāt spoguļa priekšā ar dezodoranta flakonu mikrofona vietā. Jegors sevi neuzskata par māņticīgu, bet, dodoties uz Maskavu, kur norisinājās konkursa dalībnieku atlase, viņš atzīst, ka apēdis braukšanas biļeti: “Nezinu, vai tas man palīdzēja, bet tagad esmu dalībnieku vidū!” Tas, kas puisi neaizrauj, ir sports un grāmatas. Jegors brīvajā laikā raksta mūziku un tiekas ar draugiem. Puiša sapnis būtu satikt pašu princi Čārlzu, bet no mūziķiem dievina skandalozo Eimiju Vainhausu. Dzīves devīze ir neizniekot savu dzīvi, bet piepildīt to ar labiem darbiem. “Man nav dzīves veiksmes formulas, bet zinu, kā piedzīvot neveiksmi, – censties patikt visiem,” secina konkursa dalībnieks Jegors. Lepojas ar to, ka ir savaldzinājis skaistāko Pēterburgas meiteni. “JV” piedalījies, lai uzzinātu, vai konkurss ir pērkams, un secinājis, ka nav vis. Citiem dalībniekiem novēl nepārcensties un parādīt sevi tādus, kādi viņi ir!

Grupa “PeR”
Grupa “PeR” Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Muzikālā darbība: kopš 2007. gada aktīvi koncertē, piedalījušies izrādē “Pelnrušķīte” pamātes neganto meitu lomās.

Mīļākie mūzikas žanri: hip hop, pop, beatbox.

Grupa “PeR” ir trīs puiši – Pēteris Upenieks, Edmunds Rasmanis un Ralfs Eilands. Brīvajā brīdī Pēteris spēlē basketbolu, nodarbojas ar orientēšanās sportu un kērlingu. Arī Edmunds sporto, īpaši spēlē basketbolu, bet Ralfam visvairāk patīk gulēt... bet patīk arī hokejs. Pēteris sapņo par savu māju, Edmunds cer reiz apmeklēt Holivudu, bet Ralfs vēlas kļūt par pirmo kosmonautu Latvijā. Puiši sevi atzīst par ļoti komunikabliem un draudzīgiem, visvairāk mīl humoru. Uz jautājumu, kad puiši atklāja savu talantu, Pēteris atbild: “To pamanīja mamma - viņa mani aizvilka uz mūzikas skolu!” Edmunds dziedāšanas talantu esot sevī atklājis pats, bet Ralfa dotības novērtējis tēvs, kuram gan dēla skaļā balss sākotnēji nav bijusi pa prātam. Puiši, kuri kopā muzicē jau kopš mazotnes, lepojas, ka kļuvuši par konkursa finālistiem. Veiksmes atslēga Pēterim ir nekad nepadoties, Edmundam – viss, kas notiek, notiek uz labu, bet Ralfs uzsver, ka visa pamatā ir darbs, darbs un tikai darbs! Pārējiem “JV” dalībniekiem jaunieši novēl: "Atrast savu veiksmes atslēgu un, draugi, sarunājam, ka visu darām bez stresa!"

Uku Suviste
Uku Suviste Foto: publicitātes

Muzikālā darbība: Uku ir ieguvis divas izglītības: Berklijas mūzikas koledžā producenta un Georga Otsa mūzikas skolā vokālista specialitātē. Iznācis albums “Ziemassvētku laiks”.

Mīļākie mūzikas žanri: afroamerikāņu un liriskais džezs.

Jau kopš pirmskolas vecuma Uku paticis muzicēt: “Mūzika vienmēr man ir bijusi ļoti svarīga!” Jaunietis arī azartiski sporto - spēlē futbolu, brauc ar snovbordu, kā arī ikdienā vingro ar hantelēm. Patīk arī dejot, mīļākā deja ir salsa. Bērnībā vēlējies kļūt par režisoru tāpat kā tēvs. Uku iedvesmo daba, smaids vai kaut garšīgi izcepta ola brokastīs: “Galvenais ir tas, ko paši nekādi nevaram uzminēt, tikai atcerēties!” Puiša lielākais sapnis ir strādāt kopā ar mūziķi Stīviju Vonderu: “Viņu neinteresētu, kā es izskatos, viņš kritizētu vien manu dziedāšanas prasmi un mūziku!” Konkursanta dzīves moto: dzīve ir pārāk īsa – ēd desertu vispirms! Konkursā piedalās, jo sen jau alcis dalīt skatuvi ar vairākiem tikpat talantīgiem cilvēkiem. Pārējiem dziedātājiem novēl daudz veiksmes!

Stacy
Stacy Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Muzikālā darbība: vairāki vokālistu konkursi.

Mīļākie mūzikas žanri: rokmūzika, pop, klasiskā mūzika.

Stacy ir liela sapņotāja – stundām var vērot zvaigznes vai jūras bangas. Tomēr viņa ir arī ļoti mērķtiecīga, neatsakoties no ieceres kādreiz tapt par starptautiski atzītu dziedātāju: “Lai gan brīžam uz mērķi eju ļoti lēniem un smagiem soļiem, ne reizi neesmu atmetusi šo domu!” Stacy patīk mācīties valodas, bet viņa cenšas turēties pa gabalu no ķīmijas. Dziļi aizkustinājusi nesen lasītā Koko Šaneles biogrāfija, bet dievina Šekspīra daiļradi: “Man šķiet, ikviens viņa darbs liek aizdomāties par savas esības jēgu...” Meitenes mīļākais teiciens: saproti, kā dēļ tu dzīvo! Konkursam pieteikusies, lai citiem pierādītu, ka ir gatava smagam darbam un pārbaudījumiem. Citiem dalībniekiem novēl, lai konkurss “JV” katram top par vienu no laimīgākajiem dzīves mirkļiem!

Gabriela
Gabriela Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Muzikālā darbība: konkursa “Riodežaneiro labākā balss” uzvarētāja, programmas “Rau Gil” fināliste.

Mīļākie mūzikas žanri: brazīliešu mūzika.

Visu bērnību Gabriela domāja, ka taps par slavenu dejotāju, bet deju grupas vadītājs pamanīja mazajā meitenē izcilu dziedāšanas talantu, ko ieteica vecākiem attīstīt. Skolā meitene nebija paraugmeitene, visvairāk viņai skolā patika ... brīvdienas! Visspilgtākās atmiņas saistās ar uzstāšanos 80 000 cilvēku priekšā. Gabrielas sapnis ir dziedāt uz vienas skatuves kopā ar Enriko Iglesiasu. Meitene zina vairākas valodas: spāņu, itāļu, portugāļu un nedaudz arī krievu valodu.  Dziedātāja vēlētos pabūt valdnieces Kleopatras lomā Senajā Ēģiptē. Dzīves moto: viss ir Dieva varā! Pārējiem dalībniekiem Gabriela vēl: atcerēties, ka konkurss nav sports, kurā uzvara ir pats galvenais, - vissvarīgākais ir dāvāt skatītājiem pozitīvas emocijas. "Lai katra jūsu uzstāšanās ir jūsu personiskā uzvara!"

Milk & Kisses
Milk & Kisses Foto: publicitātes

Muzikālā darbība: Dilara beigusi Mākslas ģimnāziju un Baku Mūzikas akadēmiju operas novirzienā, bet Farida dziedāšanu un klavierspēli apguva Amerikas Savienotajās Valstīs, Minesotā. Abas piedalījušās konkursos "Sing your song" un "Eurovision 2010" atlasē.

Mīļākie mūzikas žanri: roks, pops, klasiskā mūzika.

Grupa "Milk & Kisses" ir divas meitenes - Dilara Kjazimova  un Farida Nelsona. Dilarai ļoti patīk dejot, viņa aktīvi nodarbojas ar fitnesu, un katrs meitenes rīts sākas ar skriešanas treniņu. Faridai ļoti patīk atpūsties pie jūras.  Dilara sapņo reiz uzstāties kopā grupu "Muse", bet Farida gribētu kādreiz satikt pašu seru Eltonu Džonu. Dilaras dziedāšanas talantu pamanīja tētis, bet Faridas - klavierspēles skolotājs. Abas meitenes dzied jau kopš mazotnes. Abām sakrīt gaume kino izvēlē - par vislabāko režisoru atzīst Emiru Kusturicu. Abas konkursa dalībnieces ir vienojušās arī par dzīves moto: "The show must go on!" Dilara tic amuletiem un intuīcijai, bet Farida uzskata, ka tikai paša spēkos ir dzīvē ko mainīt. Lai gūtu panākumus, meitenes uzskata, ka būtisks ir ne vien talants, bet arī cilvēka harisma un spilgta personība. Dziedātājas jau vairākus gadus seko līdzi konkursam "JV" un ļoti lepojas, ka kļuvušas par tā dalībniecēm. Pārējiem dalībniekiem vēl lielu, lielu veiksmi! 


Music Hayk
Music Hayk Foto: publicitātes

Muzikālā darbība: beidzis Valsts mūzikas koledžu estrādes un džeza novirzienā. Piedalījies vairākos starptautiskos konkursos: “Утренняя Звезда”; uzvarējis konkursā "Armēnijas Gada dziesma", R`n`B & Soul konkursa “Versia 0.1.”  laureāts.

Mīļākie mūzikas žanri: pop, rok, hip hop, r`n`b.

Puisēns sācis dziedāt, vēl būdams gluži vai autiņos, to ļoti atbalstījuši vecmāmiņa un vecāki. Bērnībā viņu sauca par Tomu, jo puika līdzinājies kaķim no multfilmas “Toms un Džerijs”. Muisic Hayk patīk lasīt grāmatas, iemīļotākie rakstnieki ir Paulu Koelju un Sent-Ekziperī. Viņa dzīves devīze: dārgāka par visiem tituliem ir laba sirds! Dziedātāja mājās vienmēr atradīsiet ābolus – tie viņam garšo vislabāk. Viena no sirdslietām ir arī ceļošana, visvairāk atmiņā palikusi Parīze un Sanfrancisko. Dievina flamenko, kā arī apbrīno žonglēšanas mākslu. Kad uzzinājis par tikšanu konkursā, mūziķis nespējis noticēt: “Tobrīd pāršķīrās jauna lappuse manā dzīvē!” Pārējiem dalībniekiem vēl veiksmi!

Trio "Lady`s Sweet"
Trio "Lady`s Sweet" Foto: Renārs Koris

Muzikālā darbība: katrai dalībniecei ir Mūzikas akadēmijas profesionālā bakalaura izglītība mūzikas pedagoģijas specialitātē. Debijas albums - "Princešu ziemas dziesmas". 

Mīļākie mūzikas žanri: retro.

Trio "Lady`s Sweet" ir Jolanta Strikaite, Vineta Elksne un Karīna Tropa. Meitenes ļoti bieži pavada laiku kopā, ne vien dziedot, bet arī atpūšoties, jo visas ir ļoti labas draudzenes. Kopā viņām patīk gatavot ēst, it īpaši suši, doties izbraucienos un klausīties koncertu ierakstus. Trio sapņo par iespēju dziedāt kopā ar Leniju Krevicu. Cilvēkos meitenes visaugstāk vērtē atklātību, emocionalitāti, bet par visu vairāk necieš divkosību un melus. Kā izrādās, Vineta pirms pieteikšanās konkursam, bija redzējusi sapni, kurā trio uzstājas konkursā "JV", un šī vīzija arī tobrīd tapusi par meiteņu mērķi. Meitenes, cik vien sevi atceras, vienmēr ir dziedājušas. Mīļākais teiciens: "Yo, Peace!" Visas kā viena par vislielāko kārumu uzskata svaigus burkānus, bet vistrakāk sabiedēt meitenes var peles un tarakāni. Konkursa dalībnieces kādreiz vēlētos padzīvoties nākotnē - 23. gadsimtā! Sevi raksturo kā sievišķības un elegances apvienojumu. Visiem konkursa dalībniekiem novēl pārliecību un vienmēr labu omu!

Hila Ben David
Hila Ben David Foto: publicitātes

Vairāku starptautisku konkursu (ASV, Anglija, Izraēla) laureāte. Mūziķes izglītība.

Mīļākais mūzikas žanrs - popmūzika.

Hila dievina sportu, it īpaši riteņbraukšanu un skriešanu. Tuva sirdij ir arī aizraujošu romānu lasīšana. Jaunietes sapnis ir apceļot pasauli, uzstājoties dažādās valstīs, bet it īpaši viņa vēlētos skatuvi dalīt ar popa dziedātāju Beyonce. Meitenes talantu agrā bērnībā pamanīja vecmāmiņa. No pasaku varoņiem meitene sevi visvairāk asociē ar H.K. Andersena Mazo nāriņu, bet par veiksmes nesēju dzīves svarīgos mirkļos viņa uzskata amuletu Dāvida zvaigzni. Tā kā Hila sevi uzskata par optimisti, mīļākais teiciens ir: “Viss notiek uz labu!” Uz jautājumu, kādā laikmetā Hila vēlētos dzīvot, viņa atbild, ka vēlētos būt par mušu dinozauru ēras laikā. Pēc ziņas, ka ir iekļuvusi pusfinālā, meitenes prieks mijās ar apziņu, cik daudz būs jāstrādā: “Man radās jauns mērķis, uz kuru tiekties! Un galvenais – cerība!” Konkurss “JV” ir viens no Hilas sapņu piepildījumiem, ko viņa novēl arī citiem dalībniekiem.

Grupa “Мураками"
Grupa “Мураками" Foto: publicitātes

Piedalījušies neskaitāmos konkursos Krievijā. Saņēmuši apbalvojumus tādos mūzikas konkursos kā «Trampline – `06»; «Арт-платформа `07»; «Российская Студенческая весна `08»; «Сотворение мира `09». Pagājušo gadu kā labākā rokgrupa nominēta festivālā «РОК-Интеллект».

Mīļākais mūzikas žanrs - rokmūzika.

Grupas “Мураками” sastāvā vairākus gadus kopā darbojas četri divdesmit septiņus gadus veci jaunieši - Karina, Aleksejs, Marats un Dilara. Grupa lepojas ar saviem sasniegumiem mūzikas konkursos. Pēc viņu domām, panākumu priekšnoteikums ir veiksme, talants un mērķtiecība.

Jauniešus vieno mūzika, bet hobijs katram ir vēl kāds - Karinai patīk lasīt, Aleksejam - rakstīt mūziku, Dilara aizraujas ar fotografēšanu, bet Marats ir čempions izpletņlēkšanas sportā. Visi kā viens vēlētos koncertēt kopā ar primadonnu Allu Pugačovu, bet klausās Bono vai Jamiroquai. Grupas sapnis ir viņu dziesmu tulkojums 500 pasaules valodās. Par saviem veiksmes amuletiem grupa uzskata katra mūzikas instrumentu: “Tie mums līdzās ir vienmēr un visur!” Konkursam “JV” grupa dziesmas izvēlējās pēc veiksmes faktora – spēlējot “akmens, šķēres, papīrīts...”. Mīļākie jauniešu izteicieni: “Es tev ticu!” “Viss notiks, ja ļoti vēlēsies!” Citiem konkursa dalībniekiem novēl drosmi, emocijas un ķert katru mirkli!

Grupa "Пающие трусы"
Grupa "Пающие трусы" Foto: publicitātes

Grupa uzvarējusi vairākos starptautiskos konkursos un festivālos. Kolektīvā darbojas trīs jaunas meitenes - Olga, Rimma un Laļi. Viņām iznācis albums “Popsa”. Olga ir Kijevas Valsts estrādes un cirka mākslas koledžas studente. Rimma beigusi mūzikas skolas klavieru klasi, koledžā apguvusi estrādes vokālu, bet tagad mācās solo vokālu akadēmijas 3. kursā. Arī Laļi studē vokālu augstskolā.

Mīļākie mūzikas žanri: pops; rokmūzika; r`n`b; džezs.

Visu meiteņu mērķis ir uzvara konkursā “Jaunais vilnis 2010”. Cilvēkos meitenes augsti vērtē labestību un godīgumu. Meitenēm mūzika ir ļoti tuva: Olga dzied jau kopš sevi atceras – no trīs gadu vecuma, Laļi visu mūžu ir vēlējusies būt dziedātāja, bet Rimma mūziku dēvē par savu dzīves jēgu. Grupas dalībnieču sapņi ir dažādi: Olga ļoti vēlas tikties ar skandalozo mūziķi Merilinu Mensonu, bet Laļi vēlētos aizlidot kosmosā. Rimmas sapnis ir vienmēr darīt lietas un no tā gūt baudu – lai kas tas būtu! Laļi visvairāk baidās no tumsas, Olga – kaut ko dzīvē nepaspēt, bet Rimma nevēlas dzīvē piedzīvot karu. “JV” dalībniekiem meitenes novēl: neuztraukties, spēt koncentrēties un uzstāties kā plānots! “Neaizmirst arī humoru, labu garastāvokli un smaidu,” novēl meitenes.

Grupa “Litesound”
Grupa “Litesound” Foto: publicitātes

Vairāku starptautisku festivālu laureāti un godalgotu vietu ieguvēji - “Eirovision” atlases finālisti, “Festivale Internazionale De Maiori” 1. vieta, «Песни мира» 2. vieta. «Песня года Беларуси» (`08, `09), «Золотое ухо 2008», «Рингтон года 2009» prēmijas ieguvēji. Visi dalībnieki mācās Baltkrievijas Valsts mākslas akadēmijā. 2008. gadā izdots albums «Going to Hollywood».

Mīļākie mūzikas žanri: rokmūzika; popmūzika; r`n`b.

Grupā “Litesound” darbojas četri jaunieši - Dmitrijs, Vladimirs, Anna un Massa. Jauniešus vieno ne tikai divi galvenie mērķi mūzikas karjerā (uzvaras konkursā “Jaunais vilnis” un “Eirovision”), bet arī ekstrēmi sporta veidi, ar kuriem viņi aizraujas brīvajā laikā. Grupu iedvesmo emocijas un daba: “Mūzika rodas mūsu un mums apkārtējo cilvēku emociju ietekmē. Tāpat arī notikumi, situācijas un dabas ainavas... Kaut vai zeme pēc tikko nolijuša lietus vai sienāža dziesma pļavā...” Piedalīšanos konkursā “JV” grupas mūziķi dēvē par lielu veiksmi: “Jau startējot finālā, esi uzvarētājs, jo esi nokļuvis te, starp tik talantīgiem dalībniekiem! Mēs centīsimies savu enerģiju atdot skatītājiem un ceram, ka viņi to novērtēs!”

Nepalaid garām!

Uz augšu