LR anotācija: Neklausies, neskaties, bet dari? Kas atrodas zem putām? (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/jenny downing

Var klausīties un skatīties it visā, kas liecina par to, ka tik labi, kā agrāk vairs nav. Var izvēlēties pagaidām neko nedarīt un gaidīt labākus laikus. Tomēr var to visu pieklājīgi ignorēt un izvēlēties darīt - jo kad gan, ja ne tagad?

Lai saprastu, ar kādu motivāciju tas notiek, Latvijas Radio raidījumā "Kā labāk dzīvot" 22.jūnijā pēc 9:00 studijā tiksimies sociālā biznesa pārstāvēm no uzņēmuma "Patte" - tā dizaineri Lauru Danilāni un mārketinga vadītāju Ilzi Bērziņu, ar Daci Minikoviču no "Lotes projektiem", kas Latvijā ražo specializētu pārtiku mazuļiem un Lauru Briedi no deju studijas “Glamorous” .

Jautāti par Jāņu svinēšanai atbilstošākajiem atribūtiem, starp daudz ko citu, kas vairo svētku sajūtas un prieku, daudzi minēs tieši Latvijā brūvētu alu. Kāpēc tam jābūt darinātam Latvijā? Kāpēc un ar ko “dzīvais” pārspēj pārējos? Kāds ir tipiska Latvijas alus stāsts, to pēc 10:00 jautāsim Valmiermuižas Alus saimniekam Aigaram Ruņģim, Užavas alus komercdirektorei un viņas amata bŗalim no alus darītavas “Brālis” Uldim Muižniekam.

Telefoni tiešraidē: 67222888, 67225599, e-pasts studijā: klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā: www.latvijasradio.lv

Skype: kldzivot

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu