Jocīgi: Ušakovs sācis sekot «Saskaņas Urlām» (87)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Twitter

«Saskaņas centra» valdes priekšsēdētājs un Rīgas mērs Nils Ušakovs ir viens no aktīvākajiem Latvijas politiķiem, kas izmanto mikroblogu vietni «Twitter». Ušakovs seko, piemēram, Vladimiram Iļičam Ļeņinam, Imanta Parādnieka zirgastei, bet nule Rīgas galva piesekojis profilam ar padomju Latvijas simboliku - «Saskaņas Urlas».

Pie profila informācijas «Saskaņas Urlu» kontā rakstīts «Padomju Latvija mūžos lai dzīvo, spoža lai Padomju vainagā mirdz! Krievu valodu par valsts valodu!» Pagaidām gan nav zināms, kas šo sociālā tīkla kontu izveidojis.

«Saskaņas Urlu» konts aizved uz mājaslapu urlas.ru un starp profila sekotājiem ir arī sociolingviste un Nacionālās apvienības deputāte Vineta Poriņa.

Kopā ar šo ziņu TVNET tviterī ir uzrunājis Ušakovu, jautājot, kāda ir bijusi viņa motivācija sekot jaunizveidotajam kontam.

* Urla ir vārds, kam latviešu valodā nav tulkojuma. Kā rakstīts tautas enciklopēdijā Vikipēdija, ar vārdu urlas apzīmē nepieklājīgus un bezkaunīgus ielu huligānus.

Foto: Ekrānuzņēmums no Twitter
Komentāri (87)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu