LR anotācija: Kā mainās amati un profesijas? Laipni lūdzam īrisu pasaulē! (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Richard Pflaume

Varbūt Jūs nemaz nezināt, bet droši vien tas, ko darāt ir glīti un smalki aprakstīts Profesiju klasifikatorā. Kam gan vajadzīgs šāds dokuments un ko tas regulē, ja reiz tajā visu profesiju nemaz nav? Kas no klasifikatora tomēr ir saistoši gan tiem, kas darbu dod, gan tiem, kas darbu dara? Un vai tajā ir kādas izmaiņas?

Par to pēc 9:00 Latvijas Radio raidījuma "Kā labāk dzīvot" ēterā 16.jūnijā iztaujāsim Latvijas Kultūras koledžas Personāla vadības pasniedzēju Ivetu Galzoni un izdevniecîbas „Lietišķās informācijas dienests” Informācijas nodaļas vadītāju Guntaru Baižu.

Katram puķu mīlim ir sava vājība - vienam rozes, citam narcises vai orhidejas, tomēr viens no cēlākajiem ziediem ir īriss, kurus var plašāk iepazīt izstādē Latvijas dabas muzejā. Ar ko tiek tik īpaši un ko tie prasa no to aidzētāja? Ar ko atšķiras augstie īrisi no pārējiem? Un kāpēc tos dēvē par bārdainiem? Uz stundu arī Jūs aicināsim īrisu pasaulē, jo stundā no 10:00 līdz 11:00 studijā tiksimies ar īrisu audzētāju Laimoni Zaķi.

Telefoni tiešraidē: 67222888, 67225599, e-pasts studijā: klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā: www.latvijasradio.lv

Skype: kldzivot

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu