LR anotācija: Vai alpināriju nevēlaties? Ko glabā sociālā atmiņa? (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Stéfan

Droši vien jautājums par alpināriju pārsteigs ne vienu vien, tāpēc noskaidrosim - kas tas ir? Kā tad veido akmensdārzu un kādi ir tā iekārtošanas principi? Un kas veido perfekta alpinārija līdzsvaru - augi vai akmens kompozīcija? Kas svarīgāks - sajūtas, zaļie īkšķīši vai kompozīcijas zināšanas?

Par to no 9:00 līdz 10:00 Latvijas Radio raidījuma "Kā labāk dzīvot" ēterā 14.jūnijā sarunāsies puķu un dārza zaļumu audzētāja no zemnieku saimniecības „Bērziņi” Iveta Bērziņa un daiļdārzniece un dārzu ierīkotāja Ilze Indriksone no uzņēmuma „Tagete”.

Bez visa tā, ko mēs katrs individuāli atceramies par savu dzīvi, ir vēl kaut kas - atmiņas par to, ko mēs tieši neesam piedzīvojuši, bet kas pieder mums visiem. Kas tad ir sabiedrības sociālā atmiņa? Kā tā veidojas un ko tā glabā? Kas tajā paliek neizdzēsts un kas - pazūd uz visiem laikiem? To pēc 10:00 jautāsim LU Sociālo zinātņu fakultātes Komunikācijas studiju nodaļas pasniedzējai Vitai Zelčei un komunikācijas zinātnes doktorantiem Mārtiņam Kaprānam un Aijai Rozenšteinei.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Saziņai Skype - kldzivot

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu