"Bīstamajai mājsaimniecei" aizliedz palikt stāvoklī (10)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP

Populārā seriāla "Desperate Housewives" ("Bīstamās mājsaimnieces") zvaigzne Eva Longorija atklājusi, ka ļoti vēlas bērnus, taču producenti aizlieguši viņai palikt stāvoklī.

Kā aktrise pavēstīja Austrijas žurnālam "Madonna", bērnus vēlas gan viņa, gan viņas vīrs Tonijs Pārkers, taču seriāla veidotāji viņai paziņojuši, ka 2010.gadā viņa nedrīkst palikt stāvoklī, jo viņas ekrāna partneres Mārsijas Krosas grūtniecība 2006.gadā radīja jau pietiekami daudz problēmu. "Mēs ar Toniju strādājam pie tā, lai paplašinātu mūsu ģimeni. Taču producents aizliedzis man šogad palikt stāvoklī. Nopietni! Mārsijas grūtniecība bija liels pārsteigums un radīja lielas problēmas scenāristiem."

Tomēr viņa atzina, ka, pat ja drīkstētu palikt stāvoklī, to izdarīt būtu diezgan grūti. "Es strādāju [Losandželosā] trīs līdz četras dienas nedēļā un tad lidoju uz Teksasu, lai pavadītu brīvdienas ar Toniju. Tas nozīmē, ka mēs varam nodarboties ar seksu tikai nedēļas nogalēs."

Jau iepriekš medijos parādījusies informācija par seriāla producenta Marija Šerija uzvedību, kas daudzos izraisīja sašutumu. Aprīlī bijusī seriāla aktrise Nikoleta Šeridena iesūdzēja viņu tiesā, paziņojot, ka viņš filmēšanas laukumā viņu iekaustījis. Saskaņā ar viņas apgalvojumiem, kad viņa par šo notikumu pavēstīja televīzijas tīkla ABC vadībai, Šerijs atriebās viņai, nogalinot viņas varoni Ediju Britu. Savā prasībā viņa apsūdzēja producentu naidīgas darba atmosfēras radīšanā un agresīvā attieksmē pret aktieriem un scenāristiem.

Vēlāk pārējās seriāla aktrises nostājās Šerija pusē, norādot, ka, filmējoties seriālā, viņas nekad nav piedzīvojušas neko sliktu.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu