TOP 5 aprīļa joki «YouTube» (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

1. aprīlis. Var jau par to ķengāties, var dusmoties uz radiem, draugiem un kolēģiem, kuri cenšas tevi izjokot, un tad mēģināt puslīdz jēdzīgi atspēlēties, bet fakts paliek fakts - ja cilvēcei «April, april» jeb Muļķu diena šķistu nevajadzīga, tajā jau sen neviens vairs necenstos pastiprināti jokot. Piedāvājam ieskatu pērnā gada piecos populārākajos jokos, kas ievietoti interneta vietnē «YouTube».

1. Datora šausmu joks

Kāds džeks sadomāja nobiedēt savu kopmītņu istabas biedru, nomainot viņa datora startēšanas skaņu uz šaušalīgu šaušanas troksni maksimālā skaļumā. Pēcāk izjokotais atzina, ka pārbijies līdz nāvei, lai arī ir dzīvojis gana skarbā lielpilsētas rajonā...

2. Katapultas joks

OK, tas nav nekas ģeniāls, tomēr atzīstams par pietiekami jaudīgu joku. Turklāt tas izraisa no malas vērojošo reakciju: «Tas ir tik samāksloti, ka... izskatās tik nenormāli īsti!» Turklāt vari iedomāties katapultējamā vietā jebkuru sev netīkamu popdziedātāju...

3. Citplanētiešu joks

Varbūt ne pārāk autentiski, bet šis virālais hits, ko radījis kāds Losandželosas filmu profesionāļu trio, tomēr izraisa vismaz mērenu ķiķināšanu. Visa preses relīze: «Čadam nepatīk citplanētieši. Ļoti.»

4. «Google» vārdnīca dzīvniekiem. Aita

«Google» katru reizi izceļas ar dažādiem jociņiem 1. aprīlī. Parasti tas nav nekas īpaši smieklīgs, taču šis joks palicis daudzu ļaužu atmiņā. Turklāt šoreiz tas papildināts ar video, kurā redzams, kā joks darbojas realitātē. Runa šoreiz ir par «Google» izstrādātu aplikāciju, kas... ļauj saprast, ko saka dzīvnieki. Mja, labāk jau nesaprast.

5. Džastins Bībers, kur nu bez viņa

Popindustrijas un arī sociālo mediju zvaigzne diezgan skaidri pastāsta, ko tad dzīvē dara. It kā nekas īpašs par bagātnieku kļuvušam sīcim, tomēr jautri, jo tas taču ir Bībers. Ko tur vēl komentēt? Protams, tikai to, ka tas ir viens no veiksmīgākajiem populārā joku portāla funnyordie.com iestudējumiem.

Džastins Bībers, kur nu bez viņa

April, april!

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu