Aktuāla informācija par festivāla «Windstream» koncertiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Festivāls WINDSTREAM jau devis iespēju mosties un atcerēties, bet tā ietvaros gaidāmas vēl trīs koncertdienas – Joku diena, Lielā Piektdiena un Otrās Lieldienas, kuru laikā ikviens aicināts iesaistīties, dzirdēt un baudīt, un ieskandināt pavasari kopā ar profesionālo pūtēju orķestri «Rīga», informē orķestra pārstāve Ilze Pleša.

No piektdienas, 30. marta, varēs saņemt bezmaksas ielūgumus uz Lielās Piektdienas koncertu 6. aprīlī plkst. 19 Rīgas Sv. Jāņa baznīcā un Otro Lieldienu koncertu 9. aprīlī plkst. 19.00 Rīgas Sv. Pētera baznīcā.

Bezmaksas ielūgumi uz Lielās Piektdienas koncertu būs pieejami Sv. Jāņa baznīcas kancelejā darba dienās no plkst. no 10 līdz 13 un orķestra «Rīga» birojā Kronvalda bulvārī 8, 0. stāvā, darbdienās no plkst. no 12 līdz 14. Ielūgumus varēs saņemt arī stundu pirms koncerta sākuma pie ieejas Rīgas Sv. Jāņa baznīcā.

Lielās Piektdienas koncertā uzstāsies Valsts akadēmiskais koris «Latvija», Rīgas kamerkoris «Ave Sol», profesionālais pūtēju orķestris «Rīga», solisti Sonora Vaice, Ingus Pētersons un diriģents Mārtiņš Ozoliņš,

Uz koncertu Otrajās Lieldienās, ar ko noslēgsies Pavasara festivāls WINDSTREAM, ielūgumi būs pieejami Rīgas Sv. Pētera baznīcā un darbdienās orķestra «Rīga» birojā Kronvalda bulvārī 8, 0. stāvā no plkst. no 12 līdz 14 (tālrunis informācijai 67425218).

Koncertā piedalīsies Rīgas Doma zēnu koris, Jāz. Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris, profesionālais pūtēju orķestris «Rīga», solisti Gunta Davidčuka, Viesturs Jansons, Krišjānis Norvelis, diriģents Romāns Vanags.

Svētdien, 1. aprīlī, plkst. 15 Līvu laukumā paredzēts pasākums «Uzzīmē joku!», kurā visi rīdzinieki, bērni, ģimenes aicināti piedalīties un zīmēt kopā ar Jāni Anmani, klausoties orķestra «Rīga» spēli. Jebkurus laika apstākļus 1. aprīlī uztversim kā joku, smaidīsim un priecāsimies, jo vējainā un lietainā laikā pasākums «Uzzīmē joku!» notiks Lielās Ģildes foajē, kur būs pieejami materiāli zīmēšanai pasākuma laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu