Jānis Stībelis saglabā līderpozīcijas (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Latvijas mp3 Top 10 nemainīgi numur viens otro nedēļu pēc kārtas Jānis Stībelis ar vasarīgo regeju "Es tikai smejos".

Apkopojot divu lielāko mp3 mūzikas servisu datus Latvijā - , šonedēļ otro nedēļu pēc kārtas pieprasītākais singls ir pašmāju R&B izpildītāja Jāņa Stībeļa "Es tikai smejos".

Intara Busuļa eirodziesma "Sastrēgums" tikai šonedēļ kļuvusi pieejama digitālai lejupielādei
Intara Busuļa eirodziesma "Sastrēgums" tikai šonedēļ kļuvusi pieejama digitālai lejupielādei Foto: Publicitātes foto
VietaIzpildītājsAlbums
1.Jānis Stībelis"Es tikai smejos"
2.Yana Kay un Intars Rešetins"Viņa daļa no manis"
3.Otra Puse"Nakts vai rīts"
4.Ozols"Trīs svētdienas"
5.Intars Busulis"Sastrēgums" (jaunums)
6.Kristina Zaharova"Kaut es spētu izlikties"
7.Aisha"Lelle"
8.Putnu balle"Divi enģeļi"
9.Daugavpils Oranžais Koris"Kur gaismeņa"
10.Olga un Violetais Lielvārdes koris"Chi Chi Chi Co Co Co"
Jāņa Žildes (TVNET) komentārs

Tuvojoties vasarīgi siltajam laikam, arvien labāk turpina "darboties" viegli, saulaini popmūzikas skaņdarbi - viens no šādiem arī Jāņa Stībeļa optimistiskais "Es tikai smejos", kas seko lieliskajiem 2008. gada singliem "Glāze piena" un "Mums paveiksies". Aktiera un popzvaigznes Intara Rešetina un Janas Kejas (Yana Kay) jaunākais singls "Viņa daļa no manis", kā prognozēts, stabili turas starp pirktākajām dziesmām. Tiesa, tā nopietni apdraudēt Stībeļa pozīcijas duetam nav izdevies. Turpat arī vēl viens no stabilākajiem Latvijas mp3 Top 10 vārdiem - "Otra Puse" ar nesen izdotā studijas albuma tituldziesmu "Nakts vai rīts". Augstākais jaunums šoreiz par jaunumu būtu dēvējams daļēji, proti, Intara Busuļa eirodziesma "Sastrēgums" tikai šonedēļ kļuvusi pieejama digitālai lejupielādei. Pirms lielā Eirovīzijas fināla konkursa nolikums neļāva dziesmu tirgot nevienā no interneta veikaliem. Tiesa, pēc sāpīgās neveiksmes Eirovīzijas pusfinālā dziesmas akcijas pamatīgi kritušās un tā spējusi ierindoties tikai 5. vietā. Dziesmas krievu valodas versija "Probka" vispār nav spējusi pietuvoties pirmajam desmitam. Tikmēr labus pārdošanas rezultātus uzrāda divi no televīzijas šova "Koru kari" kolektīviem - Olga un Violetais Lielvārdes koris un Daugavpils Oranžais koris. Abi kori spējuši ieinteresēt klausītāju ar dažādām dziesmām, dažas no kurām strauji tuvojas top10 robežai.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu