Ziemeļamerikā uzdarbojas nemākulīgi policisti (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vienīgais nedēļas jaunums Ziemeļamerikas kinoteātros «Džampstrīta 21» («21 Jump Street») izvirzījusies pārliecinošā pirmajā vietā. Pirmajā nedēļas nogalē jaunā komēdija iekasējusi 35 miljonus. Tas nozīmē, ka kopsummā filma reāli varētu pārsniegt 100 miljonus, ziņo «kinokino.lv».

Filmā «Džampstrīta 21» galvenās lomas atveido Čanings Teitums (Channing Tatum) un Džona Hils (Jonah Hill). Filma vēsta par diviem jauniem policistiem, kuri ir samērā nemākulīgi, bet sava jauneklīgā izskata dēļ tiek iekļauti īpašā policijas vienībā. Tas tiek darīts ar mērķi iefiltrēties kādā skolā kā skolniekiem.

Foto: publicitātes

Trešajā vietā atrodas Disneja studijas jaunākā filma «Džons Kārters» («John Carter») ar 13,5 miljoniem. Šāds ieņēmumu līmenis jau tika prognozēts.

Spēcīgāku ieņēmumu kritumu piedzīvojusi ballīšu komēdija «Projekts X: ballīte bez bremzēm» («Project X»). Aptuveni 65% kritums, kas devis 4 miljonus trešajā izrādīšanas nedēļas nogalē.

Savukārt pirmo piecnieku noslēdz pagājušajā nedēļas nogalē debitējusī amerikāņu komiķa Edija Mērfija (Eddie Murphy) jaunākā filma «A Thousand Words», kas ASV medijos izpelnījusies dramatiskas atsauksmes.

Vietnē «Rotten Tomatoes», kas apkopo atsauksmes par filmām visā ASV, «A Thousand Words» saņēmusi nulles procentu reitingu no 41 recenzijas. Reitings parāda, cik procenti apskatnieku filmai snieguši pozitīvu recenziju.

Nepilnu 40% ieņēmumu kritums - viens no zemākajiem šajā nedēļā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu