Kurzemnieki attiecības nokārto "Rock’n’Riga" Garāžas duelī (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

15.maijā noritēja jau otrais Garāžas dueļu ceturtdaļfināls, kurā savstarpēji cīkstējās divi Kurzemes kolektīvi – Barrel pret Coming Soon. Sīvā triju raundu cīņā uzvaru svinēja grupa Barrel!

Lai arī Coming Soon pārsteidza ar oriģinālu dziesmu sagatavi un veda tālu prom no ierastā uzdoto dziesmu skanējuma, vīri no Barrel uzdevumu uztvēra vienkāršāk un iekaroja vairāk publikas simpātiju, lai neteiktu ovācijas. Coming Soon izpildīja Ozzy Osbourne "Perry Mason", Presidents Of USA "Peaches" un trešajā raundā The Commodors "Easy". Barrel Savukārt stājās pretim ar Alice Cooper "Brutal Planet", Offspring "Selfesteem" un Bon Jovi "Bed Of Roses".

Barrel turpina cīņu un pusfinālā tiksies ar Rebel Yell. Pārējie pusfinālisti tiks noskaidroti šopiektdien, 22.maijā, kad tiksies Wild un Screampiece, un 29.maijā, kad spēkiem mērosies Laime Pilnīga un Age Of Stones.

R’N’R turpina uzkrāt superfināla balvas fondu un šībrīža uzkrājums ir 826 LVL. Šo uzkrājumu veido katras piektdienas speciālā dzēriena apgrozījuma procents.

R’N’R arī atgādina – uz visiem pasākumiem ieeja ir brīva, arī uz sestdienu lielkoncertiem. Šosestdien uzstāsies jubilāri LINGA. Sākums 23:00!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu